BEŞİKTAŞ

Dünya Süper Kupa'daki rezaleti konuşuyor

Süper Kupa finalinin öne çıkan detayları İspanya basınının da gündemine oturdu.

Dünya Süper Kupa'daki rezaleti konuşuyor

İspanyol basını, Süper Kupa finalinin 90’ıncı dakikasında penaltıya sebebiyet veren Pepe’yi konuşuyor.

“Pepe Beşiktaş’a kupaya mal oldu” başlığını atan AS gazetesi, tecrübeli oyuncunun son dakikada çok saçma bir penaltıya neden olduğunu belirtti. Haberde Atiker Konyaspor karşısındaki hatanın Pepe’nin deneyimine hiç yakışmadığı ifade edildi.

Atatürk pankartı maça alınmadı CHP'li vekiller isyan etti

BIÇAK DA GÜNDEMDE

Öte yandan Beşiktaş’ın tek golü Cenk Tosun’un ayağından gelirken bu golün ardından Konyasporlu bir taraftar elindeki bıçakla sahaya daldı.

İspanya’nın en önemli spor gazetelerinden olan AS ve Marca olayı videolu şekilde internet sitelerinden yayınladı.

AS

AS “Quaresma kendisine atılan bıçağı hakeme gangster gibi verdi” manşetini atarken Marca ise “Kendise atılan bıçağı Quaresma’nın hakeme verişi korkuttu” şeklinde yazdı.

Marca maç boyunca sahaya bir çok yabancı maddenin atıldığını ama özellikle Quaresma’nın kendisine atılan bıçağı hakeme verişinin haftanın futbol resmi olduğunu belirtti.

Portekiz basını da Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçında yaşanan olaylara değindi. Ülkenin önde gelen 2 spor gazetesi olan Abola ve Record’un manşetlerinden verdikleri haberlerde Quaresma’nın soğuk kanlı bir hareket yaptığını ve kendisine atılan bıçağı hakeme vermeden önce usta bir şekilde tuttuğunu yazdılar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER