DÜNYADAN FUTBOL

Dünyanın en büyüğü Real Madrid!

Japonya'da düzenlenen 13. FIFA Kulüpler Dünya Kupası'ndaki final maçında, Real Madrid ile Kashima Antlers karşı karşıya geldi.

Dünyanın en büyüğü Real Madrid!

Japonya'da düzenlenen 13. FIFA Kulüpler Dünya Kupası'ndaki final maçında, Real Madrid ile Kashima Antlers karşı karşıya geldi.

Real Madrid 4 - 2 Kashima Antlers

9' 1 - 0 Karim Benzema  
44' 1 - 1 Gaku Shibasaki
52' 1 - 2 Gaku Shibasaki
60' 2 - 2 Cristiano Ronaldo (P)
98' 3 - 2 Cristiano Ronaldo
104' 4 - 2 Cristiano Ronaldo   

Cristiano Ronaldo kupaya doymuyor

Mücadeleye hızlı başlayan Real Madrid, Fransız golcüsü Benzema ile 9. dakikada üstünlüğü ele geçirdi. 44. dakikada Shibasaki ile golü bulan Kashima Antlers, skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya iyi bir giriş yapan Antlers'te, 52. dakikada sahneye çıkan Shibasaki, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek durumu 2-1 yaptı.

Real Madrid

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo, 60. dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve skor bir kez daha eşitlendi: 2-2

Karşılaşmanın son bölümlerinde Real Madrid kalesinde önemli pozisyonlar yakalayan Antlers, bunlardan sonu çalamadı ve maçı normal süresi 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.

Maçın ilk uzatma devresinde Real Madrid'in golü geldi. 98. dakikada sahneye çıkan Ronaldo, Real Madrid'i 3-2 öne geçirdi.

104. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ronaldo, durumu 4-2'ye getirdi. Portekizli yıldız, Real Madrid kariyrindeki 40. hat-trick'ini yaparken; Dünya Kulüpler Kupası finalinde hat-trick yapan ilk oyuncu, hem de toplamda 6 golle turnuva tarihinin gol kralı oldu.

Real Madrid

İkinci uzatma devresinden gol sesi çıkmadı ve Real Madrid, sahadan 4-2 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 37 maça çıkaran İspanyol devi, 2014'ten sonra bu kupayı 2. kez müzesine götürdü. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER