SPOR MAGAZİN

Dünyanın konuştuğu tasarım sihirbazı Erbakan Malkoç!

O namıdiğer tasarım sihirbazı, Türkiye'nin konuştuğu ödüllü Türk; Erbakan Malkoç... Kariyerinde geldiği noktayı ve dünyada ses getiren tasarımlarını samimi bir dille anlattı.

Dünyanın konuştuğu tasarım sihirbazı Erbakan Malkoç! - Sayfa 1

O namıdiğer tasarım sihirbazı, Türkiye'nin konuştuğu ödüllü Türk; Erbakan Malkoç... Kariyerinde geldiği noktayı ve dünyada ses getiren tasarımlarını samimi bir dille anlattı. İşte Türkiye'nin konuştuğu isim Erbakan Malkoç'a sıcak, samimi bir röportaj Ülkemize değer katan en önemli iş insanlarının başında gelen DizaynVip Group Başkanı Erbakan Malkoç, sıra dışı tasarımlarıyla dünyada otomobil dönüşüm sektörüne yön vermeye devam ediyor. Namıdiğer Tasarım Sihirbazı Erbakan Malkoç, dünyanın hareketli aksamları sesli komutla hareket edebilen ilk otomobili V-Diamond ile tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdıktan sonra şimdi de üzerinde çalıştığı yeni tasarımıyla dünya devlerini şaşırtmaya devam edecek.

Dünyanın konuştuğu tasarım sihirbazı Erbakan Malkoç! - Sayfa 2

“Vatanı olmayan, dünyaya sığamaz” diyor Erbakan Malkoç… Malkoç, tüm dünyanın tanıdığı iş insanlarından sporculara, ses sanatçılarından bürokratlara kadar birçok kişinin araçlarını tasarlarken milli değerleri hep ilk önceliği olarak belirliyor. Çünkü o tasarladığı her bir araçla, ülkemizin adını daha bilinir hale getiriyor.

Dünyanın konuştuğu tasarım sihirbazı Erbakan Malkoç! - Sayfa 3

Biz daha yerli otomobil konusunu konuşurken, o 20 yıl önce kurduğu DizaynVip firmasıyla Türkiye’de otomobil dönüşüm sektörünü ortaya çıkardı ve otomobil dönüşümü konusunda Türkiye’yi, dünyanın lider ülkesi konumuna getirdi. Dünyanın neresinde olursanız olun, akıllı telefonunuzla aracınızı hareket ettirmeyi de ilk o gerçekleştirdi, sesle aracınıza komut vermeyi de…

Dünyanın konuştuğu tasarım sihirbazı Erbakan Malkoç! - Sayfa 4

Dünya devleri daha Erbakan Malkoç’un bu teknolojileri nasıl gerçekleştirdiğini tartışa dursunlar, Malkoç şimdilerde otomobilinizle tamamen duygusal bağ kurabileceğiniz bir teknolojinin peşinde ve bu konuda oldukça da iddialı “2017 yılında sizinle konuşacak arabayı tanıtacağız.” diyor. Dünyanın en saygın dergilerinden Der Spiegel’in “Lüks markalarda aradığını bulamayan Erbakan Malkoç’a gitsin” dediği, 2013’te Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi Lob’in Europe’ta “Avrupa’nın En İyi Otomobil Tasarımı Ödülü”nü, 2014’te ABD’nin en prestijli organizasyonu IMA IMPACT Teknoloji Zirvesi’nde “Dünya’da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma” ödülünü kazanan Erbakan Malkoç ile başarı hikayesini, üzerinde çalıştığı son teknolojileri ve gençlere nasıl rol model olduğunu konuştuk.