GALATASARAY

Dursun Özbek Arda Turan'ın menajeriyle görüştü! İşte sonuç

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Arda Turan transferi için oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'la görüştü.

Dursun Özbek Arda Turan'ın menajeriyle görüştü! İşte sonuç

Galatasaray'da Arda Turan hareketliliği yaşandı ancak Dursun Özbek ile görüşen ünlü menajer Ahmet Bulut, görüşmenin Arda için olmadığını duyurdu.

Ahmet Bulut, toplantı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Arda Turan transferini konuşmadıklarını, Sofiane Feghouli için bir araya geldiklerini söyledi.

Menajer Bulut, Arda Turan konusunda yaptığı açıklamada, "Başkan ile yarım saatlik bir görüşme yaptık. Bu randevuyu 1 hafta önce ayarlamıştık. Görüşmenin konusu Arda Turan değildi. Bu konuda bir gelişme yok. 3 yıl daha mukavelesi bulunuyor. Arda için kulübüyle görüşmem lazım. Ancak şu ana kadar hiçbir görüşmem olmadı. Önceliğimiz Feghouli" dedi.

Feghouli'nin transferinde de az bir pürüzün kaldığını, onları da çözdükten sonra futbolcunun yarın İstanbul'a geleceğini dile getiren Bulut, "Başkan ile Feghouli transferini görüştük. Ufak pürüzler kaldı. Her şey yolunda giderse yarın akşam İstanbul'a gelir diye umuyorum" diye konuştu.

TALİSCA'DA SORUN YOK

Menajer Ahmet Bulut ayrıca, Beşiktaşlı futbolcu Anderson Talisca ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Talisca'da bir sorun yok. İnşallah haftaya oynar" şeklinde konuştu.

Arda Turan Galatasaray'a geri dönüyor

Yorumlar
TREND HABERLER