GALATASARAY

Dursun Özbek Lucien Favre için bastırıyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek takımı İsviçreli teknik adam Lucien Favre'ye emanet etmekte kararlı..

Dursun Özbek Lucien Favre için bastırıyor

Galatasaray Yönetimi'nin gelecek sezon takımın başına getirilecek teknik adam ile ilgili olarak çalışmaları sürerken en çok Lucien Favre üzerinde duruluyor.

58 yaşındaki teknik adamın şu anda bir takım çalıştırmamasının yanı sıra felsefesi de başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin aklını çeliyor.

Favre dışında yönetime menajerler aracılığı ile çok sayıda isim gelirken aralarında David Moyes, Villas Boas, Juan de Ramos, Mircea Lucescu gibi teknik adamların da bulunduğu bir liste yönetimin önünde kabarmış durumda. Futbol direktörü Cenk Ergün önce Favre ile ilk teması kurup ardından da İskoçya'da Favre ile görüşürken başkan ise İsviçreli çalıştırıcıyı takımın başına getirmekte ısrarcı.

Galatasaray Erkan Zengin için fiyat belirledi


İlk yapılan görüşmede Favre olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermezken taraflar bir daha görüşüp şartları tam olarak değerlendirmek üzere el sıkıştı.

Son olarak Borussia Mönchengladbach'ı çalıştıran Favre'nin kulübün projelerini ve durumunu incelemek istediği ve kararını da bundan sonra vereceği öğrenilirken yönetim de her ihtimale karşı B ve C planlarını da hazırlıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER