GALATASARAY

Dursun Özbek o sözlerine açıklık getirdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, çok tartışılan şike sözleri ve transferler hakkında bomba açıklamalar yaptı..

Dursun Özbek o sözlerine açıklık getirdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Tek bilek, tek yürek" lansmanının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı..

TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ

" Bizim diğer kulüplerden oyuncu transfer etmek istediğmiz gibi, başka kulüplerin de Galatasaray'ın oyuncularını istemesi normaldir. Sneijder ve Podolski’ye teklif gelirse o zaman bunu konuşuruz. Böye bir durumda Galatasaray'ın menfaatleri ön plana çıkar. Galatasaray Spor Kulübü başarıya odaklanmıştır.

Aziz Yıldırım patladı! Hedefte Galatasaray başkanı var

DİL SÜRÇMESİ

"Biz şike yapmadık, 8-0 yenilmedik" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Özbek, "Hiç aklıma gelmedi bile, dil sürçmesi gibi düşünün. Galatasaray'ın yabancı takımlar karşısında teslim olmamasını, farklı yenilgiler almadığını dile getirmeye çalıştım. hiçbir şekilde başka bir takımı kast etmedim. İnsanların ne anladığınına bakmak lazım. Ne rakip takımları, ne de başka kişileri kast ettim" dedi.

Beşiktaş'tan G.Saray'a Aziz Yıldırım'la cevap!

BURAK KENDİSİ AYRILMAK İSTEDİ

"Burak çok önemli bir oyuncumuz. Kendi kararı, Burak Yılmaz’ın kendisi ayrılmak istedi. Ona bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, hayırlısı olsun. Umarım bundan sonraki sportif hayatında da başarılı olur. Kalbim öyle istiyor. Galatasaray'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum"

Futbolcularıma her zaman güvendim. Onların aşırı odaklandığını görüyorum. Bir ağabey-kardeş gibi onlarla sohbet ettim. Başarılı odaklı yürüşümüzde, onların motivasyonunun yüksek olduğunu gördüm. Onlara teşekkür ediyorum.

Burak Yılmaz'ın ayrılığının perde arkası!

FEDA DEMİYORUM

Ben "feda" kelimesini kullanmıyorum. Futbolcular, sporcular, yöneticiler, Galatasaraylı herkes yapması gerekeni yapacak. Galatasaray'ı sevenler, taraftarlar, sporcular ve yöneticiler hepimiz el ele vereceğiz. Bugün, o gündür. Bu kampanyaya tüm Galatasaraylıları davet ediyorum.

İSİM ZİKRETMEM

Fenerbahçe'nin adını kullanmadığı yönündeki soruya da cevap veren Dursun Özbek, "İsim zikretmemem, kimseyi hedef almadığımdandır. Ben sadece Galatasaray'ın menfaatleri hakkında konuşuyorum. Onlar hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Kamuoyu bunları değerlendirir, benim diyecek bir şeyim yok" diye konuştu.

Masada başka bir teklif yok. Biraz önce Galatasarayın hangi güçlüklerden, hangi zaferlere koştuğunu gördük Galatasaray hiçbir zaman pes etmez, yılmaz. Galatasaray zor günlerin takımıdır, bunu da defalarca ispatlamıştır"

Yorumlar
TREND HABERLER