SPOR MAGAZİN

Dursun Özbek yeniden aday oluyor

Bir önceki seçimde koltuğu Mustafa Cengiz'e kaptıran Dursun Özbek, yeniden aday olmaya karar verdi. Özbek, takımı etkilememek için sezon sonuna kadar lansman yapmamayı düşünüyor.

Dursun Özbek yeniden aday oluyor

Ocak ayında gerçekleşen genel kurulda başkanlık yarışını kaybeden Dursun Özbek bu kez bambaşka ve yeni isimlerden oluşan yeni bir yönetim kurulu listesi yaptı.

Özbek’in Cuma günü açıklanacak olan listesinde Galatasaray camiasını yakından tanıyan ve yönetim tecrübesi yüksek isimlerle yola çıkacağı belirtildi.

Hürriyet'in haberine göre; Özbek’in, Taner Aşkın’ın ardından Faruk Süren ve Özhan Canaydın yönetimlerinde görev alan Niyazi Yelkencioğlu, Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’ın oğlu Doç.Dr. Ömür Yarsuvat ve Nasuhi Sezgin’i listesine aldığı öğrenildi.

Dursun Özbek

SEZON BİTMEDEN TANITIM YOK: Başkanlığa adaylığını Divan Kurulu'na yapacağı başvuru ile resmileştirecek olan Dursun Özbek önemli de bir karara imza attı.

Galatasaray için 21. şampiyonluğun maddi ve manevi açıdan büyük önem taşıdığını belirten Dursun Özbek, sezon bitmeden lansman ya da tanıtım yapmamaya karar verdi.

Galatasaray takımının ve Florya’nın seçim sürecinden etkilenmemesi adına Dursun Özbek, ‘Önce Şampiyonluk’ diyerek 19 Mayıs’a kadar seçime yönelik basına açık lansman yapmayacağını, çalışmalarına daha sonra başlayacağını belirtti.

Yorumlar
TREND HABERLER