GALATASARAY

Dursun Özbek'e 'diktatör' suçlaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in daha 11 Kasım'da 'Ben olduğum sürece Hamza Hamzaoğlu Görevde kalacaktır' sözlerini hatırlatan Yeniyüzyıl Yazarı Sanlı Sarıalioğlu "Galatasaray' bir diktatör yönetiyor" tespiti yaptı.

Dursun Özbek'e 'diktatör' suçlaması

Hamza Hamzaoğlu'nun görevde kalmasını kesin bir dille istediğini söyleyen Dursun Özbek'in hocayı kapının önüne koyması Yeniyüzyıl spor yazarı Sanlı Sarıalioğlu tarafından diktatörlük olarak yorumlandı. 

Aziz Yıldırım'ın bile Dursun Özbek'in yanında hafif kalacağını söyleyen Sanlı Sarıalioğlu'nun bu günkü yazısı...

Başkan değil diktatör!

“BEN olduğum sürece Hamza Hamzaoğlu görevde kalacaktır.” Bu sözler Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e ait. Tarih 11 Kasım 2015… Hey gidi kavanoz dipli dünya hey! Sözlerin daha mürekkebi kurumadan Hamzaoğlu kapının önünde. Gönderiliş nedeni komik ötesi. Tazminatsız yallah! Yabancı teknik direktörler getirilirken bir kamyon, gönderilirken iki kamyon para. Bizim çocuğumuz Hamza’nın kontratına tazminat koydurmak kimin aklına gelir? Ayrıca da ne gereksiz bir iştir! Galatasaray yöneticisi Nasuhi Sezgin de televizyonda müthiş (!) sözler etti. “Hocamızın neden gönderildiğini bilmiyorum, bizde Başkanlık sistemi var” dedi. Vay be şu diktatörlük düzenine bir bakın hele! Başkanın astığı astık, kestiği kestik. Helal olsun! Dursun Özbek’in yanında Aziz Yıldırım doğrusu çok hafif kaldı. İşte budur, Başkan işte böyle herkesi ters köşeye yatırır! Bu arada önemli idareci Nasuhi Sezgin’e sorayım: Yönetici olarak siz ne iş yaparsınız? Nedir fonksiyonunuz? Bu duruma nasıl tahammül ediyorsunuz? Bir soru da Antalyaspor maçındaki taraftara: Hamzaoğlu size bir sezonda tam 3 kupa hediye etti. Hocanıza son bir görev olarak 2 alkışı da mı çok gördünüz? Yazık çok yazık. Mustafa Denizli bence çok doğru bir tercih. Umarım Terim ve Hamza hocaya yapılan vefasızlık ona yapılmaz.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER