GALATASARAY

Dursun Özbek'ten TFF'ye Aziz Yıldırım resti!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendisini Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk etmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'ten TFF'ye Aziz Yıldırım resti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'ye şike göndermesi yaptığı için PFDK'ya sevkedilmesi sonrasında konuştu, sert ifadeler kullandı... 

ALINGANLIK YAPTILAR

Daha önce yaptığı "şike" açıklamalarını yineleyen Özbek, "Ben burada teleffuz etmekten çekinmiyorum. Futbolun şike olayı ile ilişkilendirilmesine son derece karşı çıkmış UEFA. Sporun ruhuna aykırı bir olgu olduğu için. Aynı ifadeleri bir televizyon programında da söyledim. İnsanlar farklı anlamaya çalıştı." dedi.

İSTERLERSE BENİ ASSINLAR

Türkiye Futbol Federasyonu'na savunma vermeyeceğini ifade eden Özbek, "İnsanlar bunu farklı algılamaya çalıştı, TFF de beni disiplin kuruluna sevk etti, savunmamı istedi. Yaptığım açıklamanın ilgisi kısmı, kimseyi hedef almayan, kimseyi rencide etmeyen şekilde olduğunu düşünüyorum. İnsanlar üzerine alabilir. TFF'nin bana gönderdiği yazıda, sportmenliğe aykırı bir ifade kullandığım yer alıyor. 500 yıllık bir kültürden gelen, 111 yıllık çınarın bir dalıyım, bugün Galatasaray'ın temsil ettiği başkanlık duruşunu her yönüyle sergilemek zorundayım. TFF'ye de yazdığım cevap da sevk konusunda herhangi bir savunma yapmayacağım. İsterlerse bana mühebbet versinler isterlerse beni assınlar, ben Galatasaraylık duruşumdan vazgeçmem." şeklinde konuştu.

Dursun Özbek'ten UEFA cezası hakkında flaş açıklama
Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek PFDK'lık oldu!
Dursun Özbek'ten Aziz Yıldırım'a cevap
Dursun Özbek Galatasaray için şehit vermiş! 
Yorumlar
TREND HABERLER