DÜNYADAN FUTBOL

Düşen uçakta mucize yaşandı! İkisi de...

Futbol dünyasını sarsan olayla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Düşen uçakta mucize yaşandı! İkisi de...

Kolombiya'nın Medellin şehri yakınlarında içinde Brezilya takımı Chapecoense'nin bulunduğu uçağın düşmesinin ardından bölgede hemen arama ve kurtarma çalışmaları başlamıştı.

76 kişinin hayatını kaybettiği kazada 3 futbolcunun yaralı olarak kurtarıldığı belirtildi. Chapecoense'nin 2 kalecisi Danilo ve Follmann'ın yansıra sol bek Alan Ruschel'in de kazadan yarılı olarak kurtulduğu ve hastenede tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Düşen uçaktaki futbolcular böyle görüntülendi



Haberi alınca şoka girdiler...

Chapecoense takımında bazı oyuncuları ise sakatlıklar, cezalar nedeni ile teknik direktör Caio Junior tarafından kadroda yar almadı. Bu isimler ise; Baby, Demerson, Marcelo Boeck, Andrei, Hyoran, Martinuccio, Nivaldo ve Rafael Lima olduğu belirtildi. Kadroda olmadığı için takım arkadaşlarıyla birlikte Kolombiya'ya gitmeyen Chapecoense oyuncuları ölüm haberini duyunca adeta şoka girdi.

Futbolcuları taşıyan uçak düştü! İşte ilk görüntüler

Brezilya basınında yer alan haberlere göre uçakta 95 kişinin olması bekleniyordu ama düşen uçakta 72 kişi vardı. Bunların 48'i Chapecoense takımı kafilesi, 21 gazeteci, 3 misafir ve cabin görevlilerinden oluştuğu bilgisi veriliyor.

İşte uçaktan sağ olarak futbolcuların fotoğrafları:

İkili yolculuk öncesinde bu kareyi paylaşmıştı...

Düşen uçakta mucize

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER