TRABZONSPOR

Dusko Tosiç'in rotası Karadeniz'e çıkıyor!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda Ersun Yanal'la yeni bir başlangıç yapmak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Dusko Tosiç'in rotası Karadeniz'e çıkıyor!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda Ersun Yanal'la yeni bir başlangıç yapmak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bordo mavili yönetim Ersun Yanal'ın verdiği liste doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdürürken, yönetimin hedefi tüm transfeleri 2. etap kampına yetiştirmek.

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e ağır itham!

LİGTV'nin haberine göre; Şu ana kadar somut adım olarak Kızılyıldız forması giyen sol bek Luis İbanez'i borsaya bildiren Trabzonspor'da savunma, orta saha ve forvet bölgelerine takviye yapılması bekleniyor.

Savunma hattına da takviye yapmayı planlayan Trabzonspor'da defans bölgesinde transfer adına öne çıkan isimler Dusko Tosiç ve Jerome Onguene.

Ersun Yanal'ın Tosiç'in transferini çok istediği öğrenilirken, Beşiktaş'ın yapacağı transferlerden sonra Sırp oyuncun hakkında karar vereceği belirtildi. Öte yandan Sochaux forması giyen Kamerunlu oyuncu Jerome Onguene'nin transferi için yönetimin girişimleri sürüyor. 18 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz Fransa 2. Liginde 32 maçta forma giyerken iki kulübünde pazarlık masasında olduğu gelen haberler arasında...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER