GALATASARAY

Dynamo Kiev ve Olympiakos Feghouli'ye talip!

Transferin bitmesine 3 kala Galatasaray'da hareketlilik ara vermeksizin devam ediyor. Gomis'in Al Hilal'e transferi sonrası Feghouli'nin de takım gönderilmek istendiği biliniyor.

Dynamo Kiev ve Olympiakos Feghouli'ye talip!

Takım için 'Fransızca konuşanlar' olarak ayrı bir grup oldukları söylenen Feghouli, Gomis, Belhanda üçlüsünde sıra Feghouli'nin satışına geldi.
 
4,35 milyon Euro'luk senelik ücret ile Galatasaray'ın en çok kazanan ismi olan Cezayirli, sarı kırmızılı taraftarlar tarafından gösterdiği performan ile aldığı parayı hak etmemekle itham ediliyor. Galatasaray yönetiminin, takım bulmasını söylediği Feghouli'nin menajerinin, Cezayirli oyuncu için sarı kırmızılı ekibe üç teklif getirdiği iddia ediliyor.
 
Ukrayna'dan Dynamo Kiev, Yunanistan'dan Olympiakos ve Fransa'dan Rennes takımlarının Feghouli için Galatasaray ile masaya oturmaya hazır olduğu iddia ediliyor.


 
Olympiakos ve Rennes, oyuncunun maaşının bir bölümünü Galatasaray'ın ödemesini beklerken Dynamo Kiev'in tüm maaşı ödemeye razı olduğu halde bonservis bedelini minumum da tutmaya çalışacağı gelen bilgiler arasında.Gelen teklifler ile birlikte transfer döneminin bitişinden önce Feghouli'nin takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyor.Sofiane Feghouli, geçtiğimiz sezon Galatasaray ile 31 maça çıkarken 7 gol 10 asist katkısında bulundu.

Emre Akbaba eski takımına gol attı sevinmedi! Nedenini açıkladı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER