VOLEYBOL

Eczacıbaşı Vitra yarı finalde

Kadınlar Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, yarı finale yükseldi ve Vakıfbank'ın rakibi oldu..

Eczacıbaşı Vitra yarı finalde

Eczacıbaşı VitrA, Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki son grup maçında ev sahibi Filipinler'in temsilcisi PSL-F2 Logistics' i 3-1 yenerek yarı finale çıktı.

Türk temsilcisi, Filipinler'in başkenti Manila'da devam eden organizasyonda, A Grubu'ndaki 3. ve son maçında ev sahibi PSL-F2 Logistics Manila'yı 3-1 mağlup ederek, grup lideri olarak yarı finale çıktı.

Karşılaşmanın setleri, 25-17, 25-17, 23-25 ve 25-14 şeklinde sonuçlanırken, Eczacıbaşı VitrA, 8 puanla grubunu lider tamamladı.      

Vakıfbank Bangkok Glass'ı ezdi geçti

A Grubu'nda 5 puan ve averajla 2. sırada yer alan Pomi Casalmaggiore yarı finale yükselen diğer takım olurken, 5 puanla 3. sırayı alan Rexona Sesc Rio ile puansız son sırada kalan PSL-F2 Logistics Manila 5-8'incilik mücadelesi verecek.      

Eczacıbaşı VitrA, yarı finalde B Grubu'nda 2. olan VakıfBank ile eşleşirken, B Grubu lideri Volero Zürih, yarı final maçını A Grubu ikincisi Pomi Casalmaggiore ile yapacak.      

Şampiyonada yarın, yarı final ve klasman maçları yapılacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER