DİĞER HABERLER

Edirnespor'da ilk galibiyet sevinci

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor'un başkanı Murat Boyacıoğlu sahalarında galip gelmenin sevindirici olduğunu bildirdi.

Edirnespor'da ilk galibiyet sevinci
Boyacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, dün Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanan Orman Gençlikspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın çok önemli olduğunu belirtti.

Basketbol kültürünü bilen ve centilmen bir taraftara sahip oldukları için kendilerini şanslı saydıklarını ifade eden Boyacıoğlu, şöyle devam etti:

"Taraftarımız önünde oynadığımız ilk maçımızdan galibiyetle ayrılmak oldukça sevindirici. Bu galibiyette taraftarımızın rolü oldukça fazla. Onların gönülden desteği ve oyuna müdahil oluşları olmasaydı maçı kazanmamız zorlaşacaktı. Biz büyük bir aile olduğumuzu söylüyoruz, bugün bu büyük ailenin üyeleri olan taraftarlarımızla ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Ailemizin her geçen gün gelişerek büyüyeceğine inancımız tamdır."

Edirne'nin basketbolu seven insanların bulunduğun bir şehir olduğunu dile getiren Boyacıoğlu, şunları kaydetti:
"Tribünleri dolduran taraftarlarımız basketbolu ve kurallarını bilen ve basketbolu çok yakından takip eden insanlar. Böyle olunca bu maçta olduğu gibi hakemlerimizin yanlış verdiği ya da vermediği bazı kararlar sonucu salondaki ortam bir anda gerginleşiyor. Bu gerginliklerin yaşanmasını biz de istemiyoruz ama bunu gidermenin yolu, hakemlerimizin performanslarını artırarak daha az hatalı maç yönetmelerinden geçiyor. Bunun da gerçekleşeceğine inanıyoruz."

Edirne Belediyesi Edirnespor, Orman Gençlikspor'u sahasında 78-72 mağlup etmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER