DİĞER HABERLER

Egemen Korkmaz Türkiye'ye geri dönüyor

FC Will 1900'den ayrıldığını açıklayan Murat Akın, Egemen Korkmaz'ın da Türkiye'ye dönebileceğini söyledi.

Egemen Korkmaz Türkiye'ye geri dönüyor

Geçtiğimiz sezon Adanaspor'da şampiyonluk yaşayan Nduka Ozokwo, TFF 1. Lig'in rekor şampiyonu Murat Akın ve ülkemizde son olarak Fenerbahçe'de forma giyen tecrübeli oyuncu Egemen Korkmaz FC Will 1900 için mücadele ediyorlar.

Sezon öncesi yola şampiyonluk parolasıyla çıkan Will'de ilk yarıda işler istenildiği gibi gitmedi ve lider Zürih ile 22 puanlık bir fark oluştu. 

Beşiktaş'ın Kerim Frei kararı

EGEMEN DE AYRILIR

Radyo Bilyoner'e konuşan Murat Akın, yönetimin kendilerine izin verdiğini söyledi.

Akın şunları söyledi: "Takım hedeften kopunca yönetim bize kolaylık sağladı. Ayrılık kararı aldık karşılıklı olarak. Böylece dönmeye karar verdik. Egemen Korkmaz'ın da ayrılabileceğini düşünüyoruz. Nduka da dönecektir. Çünkü bizim gibi hedefleri olan oyuncuların orada hedefsiz kalması pek mantıklı değil. Zürih şu ana kadar maç kaybetmedi."

"Süper Lig'e gitmeyi düşünmüyorum. Arayan bir iki takım oldu. Ama macera istemiyorum. Ben 1. Lig'i biliyorum. Tanıdığım lig. O yüzden macera aramadan 1. Lig'e döneceğim. Yeni Malatyaspor ve Balıkesirspor'u beğeniyorum. Yarışta şansları yüksek. Eskişehir, Sivas ve Bolu da çok iyi takımlar. Hissiyat önemli. Çok teklif alıyorum. Ama doğru takımı seçmek zorundayım. Görüşmelerimiz var. Üzücü olaylar oluyor ama bizim ülkemiz çok güzel. Bu olaylarla ülkeyi terketmemeliyiz." sözlerini sarf etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER