DİĞER HABERLER

Elvan Abeylegasse'nin antrenörünü polis arıyor

Milli atlet Elvan Abeylegesse'nin bir dönem beraber çalıştığı hocası Anatoly Bychkov'u Interpol arıyor..

Elvan Abeylegasse'nin antrenörünü polis arıyor

Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF), Rus antrenör Anatoly Bychkov'u, Interpol (Uluslararası Polis Teşkilatı) aracılığıyla bulmaya çalışıyor.

Bychkov, Atletizm Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından doping soruşturması devam eden Elvan'ın yanı sıra, geçmiş dönemlerde birçok Türk atletin de çalıştırıcılığını yapmıştı.

Doping nedeniyle hakkında soruşturma açılan 2012 Londra Olimpiyatı 1500 metre ikincisi Gamze Bulut ve biyolojik pasaportundaki anormal veriler nedeniyle 2013'te men cezası alan Etiyopya asıllı milli atlet Alemitu Bekele'nin de geçmişte Rus antrenörle çalışması dikkat çekti.

'YERİNİ BİLMİYORUM'

Bychkov'un milli atlet olan eski eşi Ebru Kavaklıoğlu, Rus antrenörün arandığını doğruladı. İNTERPOL'ün 4 gün önce kendisiyle irtibata geçtiğini belirten Kavaklıoğlu, “Biz O'nunla 5 yıldır ayrıyız. Anatoly'nin yerini bilmiyorum. Bunu kendilerine de söyledim” dedi.

Gamze Bulut dopingli çıktı yine rezil olduk


Sporculuk döneminde eski eşininin kendisini de çalıştırdığını kaydeden Türkiye rekortmeni Rus asıllı eski atlet, “Biz çalışırken bu tür olaylara hiç rastlamadım. Bu konuda hiçbir bilgim yok” ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER