FENERBAHÇE

Emenike korktuğunu itiraf etti

Aziz Yıldırım’ın geri dönen Nijeryalı yıldıza “Sana güveniyorum, bu senenin yıldızı olacaksın” dediği Emenike’nin, “Ama tribünler tepki koyar diye korkuyorum” yanıtını verdiği belirtildi

Emenike korktuğunu itiraf etti

Aziz Yıldırım’ın geri dönen Nijeryalı yıldıza “Sana güveniyorum, bu senenin yıldızı olacaksın” dediği Emenike’nin, “Ama tribünler tepki koyar diye korkuyorum” yanıtını verdiği belirtildi..

Emmanuel Emenike... Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızı bir türlü istenileni veremedi. Ersun Yanal’la birlikte parlayan golcü futbolcu İsmail Kartal döneminde ise golleriyle değil, taraftarlarla yaşadığı sorunlarla ön plana çıkmıştı.

Bu gelişmeler sonrasında da Sarı-Lacivertli kulüp ile yollarını ayırması şart oldu. Ancak yüksek bedellere takıma alındığı için başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları onu değerini bulmadan elden çıkartmak istemedi. Bunun için de kiralık olarak gönderildi. Bu sezon yaşanan mali kriz ve UEFA’nın FFP uygulaması nedeniyle yönetim tarafından elde tutulma kararı alındı.

Yani önümüzdeki sezon Emenike yeniden Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Ancak herkeste olduğu gibi Emenike’nin de kafasında birçok soru var. Bunun farkına varan başkan Aziz Yıldırım’ın da Emenike’ye terapi uyguladığı bildirildi.

‘SANA DESTEK OLACAKLAR’

Fenerbahçe'nin kalesine sürpriz isim

Nijeryalı yıldız ile bir görüşme yaptığı öğrenilen başkan Aziz Yıldırım’ın, “Ben sana 13 milyon Euro verdim. Çıkıp oyna, Fenerbahçe’ye borcunu öde. Sana güveniyorum ve inanıyorum” dedi. Emenike ise bu sözlere, “Ama ‘tribünler tepki koyar diye korkuyorum” yanıtını verdi.

Bunun üzerine başkan Aziz Yıldırım’ın da, “Tribünlere kafayı takma. Zaten seni çok seviyorlardı, yine severler. Bir iki maç göster kendini, sana destek olacaklar. Bu senenin yıldızı olacaksın” diyerek Nijeryalı yıldıza moral vermeye çalıştığı öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER