BEŞİKTAŞ

Emmanuel Adebayor Beşiktaş'ın golcülerini solladı

Emmanuel Adebayor, bu sezon ligde görev aldığı 22 karşılaşmada 12 gol attı. Beşiktaş'ın forvetleri Negredo, Love ve Mustafa Pektemek ise siyah-beyazlı forma altında toplamda 7 gol kaydetti.

Emmanuel Adebayor Beşiktaş'ın golcülerini solladı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir, 18 Mart Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak.

Turuncu-lacivertli takımda şampiyonluk yolunda önemli bir viraj sayılabilecek bu mücadele öncesinde Emre Belözoğlu ve Epureanu'nun eksiklikleri can sıkarken, iki maçtır sakatlığından dolayı oynayamayan Arda Turan'ın ise siyah-beyazlılara karşı forma giymesi bekleniyor.

Medipol Başakşehir'in konuğu Beşiktaş

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Beşiktaş karşısında çok şey beklediği isimlerin başında da Adebayor geliyor. Özellikle Emre'nin yokluğunda tecrübesiyle takımdaki liderlik vasfını yüklenecek olan Togolu yıldız, ileri uçta ortaya koyacağı performansla da turuncu-lacivertli ekibin gol yollarındaki en büyük silahı olacak.

Beşiktaş Tekir'i arıyor! Sebebi ise...

22 MAÇTA 12 GOL ATTI : Bu sezon ligde geride kalan 26 müsabakanın 22'sinde ter döken 34 yaşındaki futbolcunun 12 golü, 1 de asisti bulunuyor. Adebayor'dan sonra skor anlamında takıma en fazla katkı sağlayan isim olarak deneyimli stoper Epureanu dikkat çekiyor. Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı Kartal'a karşı sahadaki yerini alamayacak olan Moldovalı oyuncu, şu ana kadar 23 karşılaşmada 5 gol attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER