SÜPER LİG

Emre Belözoğlu F.Bahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe Kulübü'ne yakın çevreler Sarı-Lacivertli yönetimin Terraneo'nun yerine eski kaptanı Emre Belözoğlu'nu sportif direktörlük görevine getirmeyi düşündüğünü iddia etti...

Emre Belözoğlu F.Bahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun bitiminde sürpriz bir şekilde takımın başına sportif direktör olarak getirililen ve Sarı-Lacivertli kulübün gerçekleştirdiği transferlerde ciddi pay sahibi olan İtalyan futbol adamı Terraneo hakkında ilginç spekülatif haberler dolaşıyor. 

Fenerbahçe yönetiminin, İtalyan teknik adamın yerine sezon sonunda sözleyme yenilenmeyen eski takım kaptanı Emre Belözoğlu'nu getirmeyi düşündüğü ifade ediliyor. Emre Belözoğlu'nun Sarı-Lacivertli kulüpten dostane duygularla ayrılmasının bu operasyonu kolaylaştırabileceği belirtiliyor. 

RESMİ TEKLİF GİTMEDİ! 
Emre'ye resmi teklifin gitmediği ancak yönetimin böyle bir girişimde bulunmasının söz konusu olduğu da gelen haberler arasında.

BAŞKAN YILDIRIM NE DEMİŞTİ
Başkan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz aylarda bir TV kanalında yaptığı açıklamada, "Emre'nin Fenerbahçe'den sonra başka bir takımda oynamasına gerek yoktu. Terraneo'nun yardımcısı olup ilerde sportif direktörlük görevini üstlenebilirdi" demişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER