BAŞAKŞEHİR

Emre Belözoğlu futbolu ne zaman bırakıyor?

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, şampiyonluk konusunda iddialı açıklamalar yaparken futbolu bırakacağı tarihi de açıkladı.

Emre Belözoğlu futbolu ne zaman bırakıyor?

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta Dello Sport'a konuşan Belözoğlu, şampiyon olmak istediklerini ifade etti.

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, İngiltere'nin büyük kulüpleri arasından sıyrılarak şampiyon olan Leicester City gibi mutlu sona ulaşabileceklerini söyledi.

"ÜZERİMİZDE BASKI YOK": Başakşehir'in İngiltere Premier Lig'de şampiyon olan Leicester City ile karşılaştırıldığının anımsatılması üzerine Belözoğlu, "Biz de onlar gibi harika bir aileyiz. Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe'nin hissettiği baskıyı hissetmiyoruz. Bu da şampiyonluk yolunda bize uzun vadede yardımcı olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

Yok böyle plan! Beşiktaş Talisca'yı özel protokolle....

Futbolu bırakmanın kendisini korkutup korkutmadığının sorulması üzerine Belözoğlu, "Hiç korkutmuyor. Şu an fiziksel ve psikolojik olarak çok iyi durumdayım ama fazla da uzatmak istemiyorum. Bir yıl daha oynayıp sonra bırakmayı düşünüyorum." şeklinde görüş bildirdi.

Futbolu bıraktıktan sonra Inter'de Gabriele Oriali'nin yaptığına benzer bir yol izlemek istediğini belirten Belözoğlu, yeni yetenekler keşfetmek ve oyuncularla başkan arasında bir köprü görevi görmeyi planladığını kaydetti. Belözoğlu, bir dönem formasını giydiği Inter'de geçirdiği zamana ilişkin soruya ise, "Inter, hep kalbimdeydi ve her zaman da öyle kalacak." ifadesini kullandı.

Şekip Mosturoğlu'dan çarpıcı Galatasaray iddiası

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER