MİLLİ TAKIM

Emre Belözoğlu kendi başını yaktı

Emre Belözoğlu, Arda ile Terim'in arasını yapınca kendi başını yaktı

Emre Belözoğlu kendi başını yaktı

Arda Turan ile Fatih Terim'in arasını yapan Emre Belözoğlu bir kez daha Milli Takım forması giymeye çok yaklaştı ancak Arda sayesinde Selçuk İnan'ın geri dönmesiyle bu durum gerçekleşmedi.

Başakşehir'deki performansıyla dikkatleri yeniden üzerine çeken Emre Belözoğlu'nun Milli Takım kadrosundan son anda çıkarıldığı ortaya çıktı.

Emre'ye de yer verdi

Arda Turan Fatih Terim'le konuştu

Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan üçlüsünün çağrılmaması üzerine kadroyu şekillendiren Fatih Terim, orta saha tercihleri arasında Emre Belözoğlu'na da yer verdi. Ancak sürpriz bir şekilde buzların erimesinin ardından Selçuk İnan, Arda ve Burak kadroya dahil oldu.

Selçuk gelince..

Selçuk İnan'ın Milli Takım'a dönmesinin ardından Fatih Terim'in bu bölgede daha fazla isme gerek duymadığı ve Emre Belözoğlu'nu Milli Takım kadrosuna dahil etmekten vazgeçtiği öğrenildi.

Kendini yaktı

Spor yazarı Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu'nun Arda ile birlikteyken Terim'i aradığını ve ikiliyi konuşturarak aradaki buzları erittiğini söylemişti. Arda Turan ile Fatih Terim'in barışmasını sağlayan Emre Belözoğlu, bir anlamda kendisine açılan Milli Takım kapılarının da kapanmasına neden oldu.

Yorumlar
TREND HABERLER