MİLLİ TAKIM

Emre Belözoğlu kime sinirlendi?

Milli Takımımız'ın attığı ilk golde Emre Belözoğlu'nun sinirlenmesi dikkat çekti..

Emre Belözoğlu kime sinirlendi?
Dünya Kupası Elemeleri ikinci maçında Estonya ile karşı karşıya gelen Milli Takımımız'ın attığı ilk golde Emre Belözoğlu'nun kulübeden çıkmayan Hamit Altıntop'un yanına sinirli şekilde gitmesi dikkat çekti.

Emre Belözoğlu'nun sevinci sosyal medyada ve futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.İlk yarının son dakikalarında gelen golün ardından gole imzasını atan Emre Belözoğlu büyük bir sevinç yaşadı. Attığı gol sonrası saha içindeki takım arkadaşlarını toplayarak Abdullah Avcı ve yedek oyuncularla bir araya gelinmesi için yönlendiren Emre'nin bu davranışı dikkat çekti. Deneyimli oyuncu Emre Belözoğlu'nun sevincin ardından ise kulübeden çıkmayan bir ismin yanına gittiği gözlendi.

Emre, kulübede oturan isimle konuştuktan sonra sahaya yeniden döndü. Net olarak görünmeyen ismin daha sonradan Hamit Altıntop olduğu öğrenildi. Bu olay sosyal medyada ve futbol çevrelerinde çok konuşuldu..

EMRE BELÖZOĞLU AÇIKLADI

Gol sonrası yedek kulübesine koşan ve herkesi teknik adam Abdullah Avcı'nın etrafında toplayan Emre'ye Hamit'in neden gelmediği soruldu. 
 
Emre bu konuya şöyle açıklık getirdi:

"Bütün takıma koştum. Çok genç, çok güzel bir ekibimiz var. Türk tarihinde ilk defa genç takımda şampiyon olmuş bir teknik adam ve onun o zamandan öğrenileri ile tecrübeli isimlerden oluşan bir takım hazırlamaya çalışıyor. Oynamayan arkadaşların biraz üzüntüleri olabilir. Hamit de ben de bu takımın kaptanıyız eğer bir sıkıntımız varsa kendi içimizde hallederiz. Ne olursa olsun çok güzel bir maç olduğunu düşünüyorum."

DEVAMI DİĞER SAYFADA[page_end]

Tecrübeli futbolcu Hollanda maçı sonrası yapılan eleştiriler ilgili de, "Bu ülkede kaç tane teknik adam var, futbolcu var. Bizi çok etkilemiyor zaten bu ülkede çok yorumcu var. Ben de yıllarca polemik içine girmiş biri olarak yorgunum artık. Bu işin içinden gelmiş bizim hayran olduğumuz isimlerin konuşmaları bizi üzüyor. Değmiyormuş verdiğmiz sevgilere, Bunları görmek üzücü. Kim buraya gelirse gelsin üzerinde bu armayı taşıyorsa destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Bir milli takım kaptanı olarak burası milli takım destek olunması gerekiyor diyorum. Çok kötü bir takımmış Hollanda da Macarları yenmişler ama kötü takkımmış (!)... Kahraman olarak gödüğümüz isimler bizi hayal kırıklığına uğratıyor." şeklinde konuştu.

Son olarak Selçuk İnan konusuna değinen Emre sözlerini, "Selçuk ülkemizin yetiştirdiği en yetenekli oyuncu, benim de kardeşim. İyi ya da kötü oynasın sırtımızda yeri var. Kim hizmet ederse arkasında oluruz. Hamit de aynı şekilde. Herkes oynamak ister ama başımızda çok değerli bir hocamız var. Selçuk'u bizden daha iyi tanıyor. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Hoca en doğru şekilde hizmet edene veriyor görevi. Biz inşallah 2014'e gitmek istiyoruz. Kimsenin bir problemi yoktur. Oyuncu oynamadığı için üzülmüyorsa sorun var demektir. Ama oyuna girip golünü de attı. Olması gereken de bu zaten." diyerek tamamladı.

Emre'den 9. gol..

Estonya karşısında milli takımımızı öne geçiren Emre Belözoğlu, milli formayla 9. golünü atmış oldu.. 
 
44. dakikada attığı golle Türkiye'yi 1-0 öne geçiren Emre Belözoğlu, (A) milli forma altında 9. kez fileleri havalandırdı. 

Ay-yıldızlı formayı 87. kez giyen Atletico Madridli Emre Belözoğlu, (A) Milli Takım'da son golünü 10 Ağustos 2011'de Türk Telekom Arena'da oynanan özel maçta penaltıdan yine Estonya'ya atmıştı. 

Bu arada, Emre, attığı gol sonrası takım arkadaşlarına çağrıda bulunarak, gol sevincini yedek kulübesinde teknik direktör Abdullah Avcı'nın yanına gelerek kutladı. 

Milli futbolcu, maçın ardından da kendisini ısrarla tribünün önüne çağıran taraftarların bu isteğini kırmadı.  

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER