FENERBAHÇE

Emre Belözoğlu'nun yokluğu aranıyor

Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, Mustafa Denizli ve Abdullah Avcı ile yemek sırasında yaptığı sohbeti köşesinden okurları ile paylaştı. Sohbetin konusu, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye kattıkları ile ilgiliydi.

Emre Belözoğlu'nun yokluğu aranıyor

Milliyet gazetesi yazarı Attila Gökçe, Mustafa Denizli ve Abdullah Avcı'nın Emre ile ilgili yaptıkları yorumu köşesine taşıdı.

Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, geçen hafta Mustafa Denizli ve Abdullah Avcı ile yemekte Emre Belözoğlu hakkında konuştuklarını köşesine taşıdı. Gökçe, Feenrbahçe'nin Emre'yi göndererek büyük hata yaptığını savundu.

İşte Gökçe'nin yazısındaki o kısım...

"FENERBAHÇE LİDERİNİ KAYBETTİ"

 Geçen hafta Mustafa Denizli ve Abdullah Avcı ile küçük bir grup yemekte buluştuk. Önemli tartışma konularımızdan biri, Emre Belözoğlu ile ilgiliydi. Abdullah Hoca, istatistik verilerle Emre'nin Başakşehir'e çok önemli katkılar yaptığını anlattı,

Mourinho'nun gözü Trabzonspor'un üzerinde

 "Bizi daha çok öne taşıyan, hücum etkinliğimizi arttıran bir etkisi var" dedi.Sonra Fenerbahçe'yi konuştuk. Masada ortaya çıkan kanaat şu: Emre'nin ayrılmasıyla Fenerbahçe oyun içinde liderini kaybetti. Dahası takımı hırslandıran, adrenalini arttıran bir oyuncu da yok artık.

EMRE'NİN DEĞERİ AYRILDIKTAN SORNA ANLAŞILDI

Fenerbahçe'de oynadığı yıllarda Emre'nin davranışları tartışmaları, kavgaları ve polemikleri üzerine çok yazdık, çok konuştuk. Oyununu konuşmaya zaman kalmadı. Bugün geldiğimiz nokta, Emre'nin Fenerbahçe'deki değerini, ancak Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra görebildiğimizdir. Maalesef böyle!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER