1.LİG

Emre Mor Ankaragücü'nden forma istedi!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner çarpıcı açıklamalar yaptı..

Emre Mor Ankaragücü'nden forma istedi!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, "Emre Mor, bizden Ankaragücü forması istedi, sosyal medyadan paylaşacakmış. Futbolcu arkadaşlar, tanınmış insanlar sağ olsun herkes aradı" dedi.

Mehmet Yiğiner ve teknik direktör İsmet Taşdemir, şampiyonluk süreci, yaşanılanlar, sarı-lacivertli taraftarlar ve MKE Ankaragücü'nün hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Ankaragücü cami avlusuna terk edilmiş bir bebekti." ifadesini kullanan Mehmet Yiğiner, "100. yılda şampiyonluk parolasıyla yola çıkılmış fakat üst üste ligin en çok gol yiyen takımı olunmuş ve 2. Lig'e kadar düşülmüştü. Cami avlusuna bırakılmıştı. 100 milyon lira borç vardı. Biz bu şekilde Ankaragücü'nü aldık. 4 yıldan fazla oldu. Mücadele ettik. Bu yıl da 'O sene bu sene.' dedik ve şampiyon olduk." dedi.

Sarı-lacivertli ekibin şampiyonluğunda en büyük payın kendilerini yalnız bırakmayan taraftara ait olduğunu belirten Yiğiner, şunları söyledi:

"Taraftarımız takımına gönülden, yürekten bağlı. Onların maddi manevi desteğiyle mücadele ettik. Yılmadık, bu işe başlarken 'Diriliş' sloganını bulduk. Marşlar yazdık, albüm yaptık ve bir sinerji yakalandı. Başardık, şampiyon olduk. Son 4 maçta Fenerbahçe ve bir çok Süper Lig ekibinden fazla taraftarımız stada geldi. Bilet bulunmadı, kapalı gişe oynadık. Seyircisiz maçta 45 bin hatıra bileti sattık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun."

"EMRE MOR DA OLACAK"

Şampiyonluğun garantilenmesinin ardından kendisini birçok kişinin aradığını ve telefonuna bakamayacak hale geldiğini dile getiren Yiğiner, "Emre Mor, bizden Ankaragücü forması istedi, sosyal medyadan paylaşacakmış. Futbolcu arkadaşlar, tanınmış insanlar sağ olsun herkes aradı." şeklinde konuştu.

"Hocamız uygun görürse Emre Mor niye olmasın. Hocamız 'İstemem yan cebime koy.' diyecektir." esprisini yapan Yiğiner, "İnşallah Süper Lig'e çıkacağız ve Emre Mor da olacak." ifadesini kullandı.

Teknik direktör İsmet Taşdemir de başkan Yiğiner'in Emre Mor değerlendirmesine dair "Emre Mor'u istemeyen hoca çıkmaz diye düşünüyorum. Çok yetenekli. İnşallah Ankaragücü şampiyon olsun, Emre Mor da gelip oynasın." karşılığını verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER