FUTBOL

Emre Mor hangi Türk takımını tutuyor aslen nereli?

Emre Mor Milli Takımın yıldızı adayı oldu. 18 Yaşındaki Emre Mor aslen nereli hangi takımı tutuyor? Emre Mor hakkında Türkiye'de yaşayan akrabaları bilinmeyenleri anlattı.

Emre Mor hangi Türk takımını tutuyor aslen nereli? - Sayfa 1

Türk futbolunun yeni yıldız adayı olarak gösterilen 19 yaşındaki Emre Mor, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansıyla Uşak'ta yaşayan akrabalarını da gururlandırdı.

Emre Mor hangi Türk takımını tutuyor aslen nereli? - Sayfa 2

Şampiyonada Çek Cumhuriyeti karşılaşmasındaki mücadelesiyle sosyal paylaşım sitelerinde adından en fazla bahsedilen kişi haline gelen milli futbolcu Emre Mor'u Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Tatar Kasabasında yaşayan dedesi, babaannesi ve amcası da yakından takip ediyor.

Emre Mor hangi Türk takımını tutuyor aslen nereli? - Sayfa 3

"GURURLA İZLİYORUZ" Danimarka'da çalışıp emekli olduktan sonra memleketine dönen amca Özay Mor, yaptığı açıklamada, Emre Mor'un yeşil sahada sergilediği performansı gururlanarak takip ettiklerini söyledi.

Emre Mor hangi Türk takımını tutuyor aslen nereli? - Sayfa 4

Çocukluğundan bu yana "top delisi" olan Emre'nin büyük bir futbolcu olacağını henüz 5 yaşındayken tahmin ettiklerini dile getiren Özay Mor, Emre'nin çocukken çok hareketli olduğunu, Danimarka'da oynadığı kulüpte disiplinle çalıştığını ifade etti.