DİĞER HABERLER

Emre Mor'dan Fatih Terim ve Ronaldo yanıtı

Türk Milli Takımını tercih etme sebebine açıklık getiren genç oyuncu, Ronaldo ile yan yana geldiği o anı da anlattı.

Emre Mor'dan Fatih Terim ve Ronaldo yanıtı

A Milli Futbol Takımımızın umut vaat eden futbolcusu Emre Mor, kendisini Türk hissettiği için Ay-yıldızlı formayı tercih ettiğini söyledi.

19 yaşındaki futbolcu, Borussia Dortmund ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile yan yana geldiği o anı da anlattı.

A Milli Takımın genç ismi Emre Mor Ntvspor'un sorularını cevapladı. Sezon başında Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Türk, milli takımını tercih etme sebebine açıklık getirdi.

Cristiano Ronaldo Emre Mor'u takibe aldı

19 yaşındaki futbolcu, "Öncelikle kendimi Türk olarak hissediyorum. Belki karakter olarak öyle olmayabilirim. Ama içimde öyle hissediyorum. İkinci olarak da Türk Milli Takımı benim için Danimarka'dan daha istekliydi" dedi.

Ay-yıldızlı formayı ilk kez giydiği Karadağ maçında çok heyecanlığını dile getiren Emre, Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında Burak Yılmaz'a yaptığı asist için de "İnanılmaz bir duyguydu, tribünler yıkılıyordu herkes mutluydu. Avrupa Şampiyonası'nda ülkemi temsil ettiğim için gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"Fatih Terim'i çok seviyorum"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i çok sevdiğini söyleyen genç futbolcu, "Onun gibi birisi tarafından milli takıma alındığım için mutluyum" dedi.

"Daha önce sadece televizyonda izlemiştim"

Emre Mor'a Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından Cristiano Ronaldo ile yan yana gelmesi de hatırlatıldı.

Emre; "Ronaldo'ya karşı oynamak çok tuhaf bir duyguydu. Daha önce sadece televizyonda izlemiş ve fotoğraflarını görmüştüm. Garip ama aynı zamanda hoş bir duyguydu. Hayallerim gerçek oldu." dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER