DİĞER HABERLER

Emre Mor'un menajerinden transfer açıklaması

Nordsjaelland'ın 18 yaşındaki genç yıldız adayı Emre Mor'un menajerinden transfer açıklaması..

Emre Mor'un menajerinden transfer açıklaması

A Milli Takımı'nın Euro 2016 aday listesine girerek büyük gündem yaratan Nordsjaelland'ın 18 yaşındaki genç yıldız adayı Emre Mor konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

Almanya'nın saygın gazetelerinden Bild, genç forvetin, 1 milyon Euro karşılığında Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'a transfer olduğunu internet sitesinden paylaştığı haberle duyurdu...

"Emre, 1 milyon euroluk futbolcu mu?"

Ancak Mor'un menajeri Muzzi Özcan, bu iddiayı yalanladı... Genç yıldız adayı konusunda kimseyle anlaşmadıklarını söyleyen Özcan, "Emre, 1 milyon Euro'ya transfer olacak bir futbolcu değil. Geleceği oldukça parlak. Biz kimseyle bir görüşme yapmadık. Dortmund'la da bir görüşme yapmış değiliz" ifadelerini kullandı.

Türk Messi'yi Bourssia Dortmund kaptı


Danimarka temsilcisiyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre'nin geleceğine Euro 2016'dan sonra karar vereceklerini belirten Özcan, "Emre'nin tek düşüncesi Türkiye'nin 23 kişilik kadrosuna girip Euro 2016'ya gidebilmek. Şu anda transferi değil sadece bunu düşünüyoruz. Bu turnuva sonrasında oturup gelen teklifleri değerlendiririz" diye konuştu.

"Beşiktaş'la görüşüyoruz"

Muzzi Özcan, Emre Mor transferi konusunda hala bir girişiminin olduğunu doğrulayarak, "Beşiktaş'tan bir yöneticiyle görüşmemiz oldu ama bu transferle ilgili somut bir şey söz konusu değil" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER