SÜPER LİG

Emre'nin dinlemeye takılan konuşması

Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı'nın, Ankaragücü'nün avukatı Barış Kuzu'yu aradığı tespit edildi.

Emre'nin dinlemeye takılan konuşması
Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı'nın, 1 Haziran 2011 günü saat 14.09'da Ankaragücü'nün avukatı Barış Kuzu'yu aradığı tespit edildi. 
 
 
- Barış Kuzu: "Bütün sitelere düşmüş aynı anda hepsi kelimesi kelimesine aynı"
- Volkan Bahçekapılı: "Emre abi telefonlarını açmıyor konuşmuyor telefonda... YAZI FENERBAHÇE KULÜBÜNE GİDİYOR ŞİMDİ BAŞKANA o alınca eline ortalık durulur ya biraz"
- Barış Kuzu: "İyi de niye başkana gidiyor ki abi ya"
- Volkan Bahçekapılı: "ABİ BAŞKAN OLAYIN İÇİNDE ABİ FENERBAHÇE KULÜBÜ SORUMLU şu anda ya"
- Barış Kuzu: "O da şimdi çıkıp Kağan bana imzalı böyle bir kağıt verdi derse ne olacak... BARİ ÇOCUKTAN GİTMİŞ GİBİ YAPSINLAR YA... Fenerbahçe kulübünden açıklama yapmasınlar"
- Volkan Bahçekapılı: "Kağan yazıyı gönderdi çocuğunun haberi var değil mi dedi bak yayınlayacağız bunu dedi var abi dedim" Aynı gün saat 14.20'de Emre Belözoğlu'nun da Volkan Bahçekapılı'yı aradığı tespit edildi.
- Emre Belözoğlu: "Oğlum gitmişsiniz A.Gücü'nün avukatı ile görüşüyormuşsunuz"
- Volkan Bahçekapılı: "Biz değil Eko görüşmüş de bir şey olmamış yani"
- Emre Belözoğlu: "Adam şimdi bana mesaj çekiyor bu çocuklar nasıl dengesizler bu kadar nasıl dengesiz araştırma yapmadan"
- Volkan Bahçekapılı: "Şekip çok iyi diyor... Bu çok rahatlatır diyor... Sen bir açıklama yapmışsın galiba internete düşmüş şey diye Kağan beni kullanıyorlar diye... Barış aradı beni... Dedim Emre abi söylemez abi öyle bir şey"

Aynı gün saat 17.25'te Volkan Bahçekapılı ile Emre Belözoğlu görüşmesinde ise Volkan'ın "Avukat Sami ile konuştum BİZİM LEHİMİZE ORTALIK KARIŞTI diyor... Ama diyor Kağan'ın g..tünün başının oynamaması lazım diyor. BUNDAN DA YIRTIN YA SAHTEKAR" diye konuştuğu tespit edildi. 
Emre Belözoğlu ise "Niye yırtmayacağım i.ne ne yapmışız da yırtmayacağım" diye cevaplıyor. 
 
Fotomaç

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER