BASKETBOL

Enes Kanter-LeBron James tartışması

Cleveland Cavaliers-New York Knicks maçında LeBron James ile tartışan FETÖ üyesi Enes Kanter'e tepkiler devam ediyor.

Enes Kanter-LeBron James tartışması - Sayfa 1

Cleveland Cavaliers-New York Knicks maçında LeBron James ile tartışan FETÖ üyesi Enes Kanter'e tepkiler devam ediyor.

Enes Kanter-LeBron James tartışması - Sayfa 2

ABD’de Fox Sport kanalında yayınlanan Undisputed programında konuşan bir yorumcu Kanter’e sert eleştiriler yöneltti. "KENDİNİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIYOR" LeBron James’in haklı bulduğunu savunan yorumcu, “Ben LeBron James tarafındayım. Hiçbir yanlışı olmadı. James iyi bir insan. Ama bu kibarlığını kullananlar var. Enes kendisini sevdirmeye çalışıyor. Enes Charles Oakley, Anthony Mason ve Xavier McDaniel olmaya çalışıyor. Ama öyle olmadığını biliyoruz.“ dedi.

Enes Kanter-LeBron James tartışması - Sayfa 3

Maçta ne olmuştu? NBA’de Cleveland Cavaliers ile New York Knicks karşılaşmasında maçtan çok saha dışı polemikler konuşulmuştu. Maç sırasında James ile Ntilikina bir pozisyonda karşı karşıya geldi. Nkilitina zamanın daralması nedeniyle James’i iterek topu oyuna sokmaya çalışmıştı.

Enes Kanter-LeBron James tartışması - Sayfa 4

Gerginliğin devam etmesi üzerine Enes Kanter LeBron James’in karşısına dikilerek James ile karşılıklı söz atışına başlamıştı. Maçtan sonra konuşan Kanter, James için, “İster Kral ol ister Kraliçe bizim için fark etmez. Biz takımımız için mücadele edeceğiz" demişti.