BASKETBOL

Enes Kanter sonunda bunu da yaptı!

FETÖ'ye biat yemini eden Enes Kanter, ABD seçimlerinde Donald Trump'ın başkan olacağının anlaşılmasının ardından tepki çeken bir harekete imza attı.

Enes Kanter sonunda bunu da yaptı!

FETÖ'ye biat yemini eden Enes Kanter, ABD seçimlerinde Donald Trump'ın başkan olacağının anlaşılmasının ardından tepki çeken bir harekete imza attı. Kanter, desteklediği aday Clinton'un Trump'ın arkasında kalmasıyla birlikte ABD bayrağını değiştirdi.

15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin baş sorumlusu olan Fetullah Gülen'e biat yemini eden Enes Kanter, ABD Başkanı olan Trump'ın destekçilerinin tepkisini çekti.

Demokrat lider Hillary Clinton'a desteğini açıkça belli eden Kanter, seçimlerde Donald Trump'ın başkan olacağının anlaşılması üzerine ABD bayrağını değiştirdi. ABD bayrağındaki yıldızlara siyahi bir kişinin fotoğraflarını koyan Kanter, bu hareketiyle Trump destekçilerini kızdırdı.

Trump'a 'Senin sorunun ne?' demek istiyordu

FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter, Sports Illustrated'e yaptığı açıklamada 'Trump'a senin sorunun ne?' demek istediğini açıklamıştı. Trump'ın başkan olmasının ardından da ABD bayrağındaki yıldızlara siyahi bir kişinin fotoğraflarını koyan Kanter, şimdiden ABD Başkanı Trump'ın destekçilerinin hedefi haline geldi. Trump destekçileri, Kanter'e bu mesajından sonra yüzlerce tweet atarak 'kendi işine bakmasını' tavsiye etti.

Enes Kanter

Enes Kanter, ABD'nin başkanlık seçimlerinde desteklediği aday Clinton'ın Trump'a mağlup olmasının ardından bu mesajı paylaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER