FENERBAHÇE

Enes Kanter'den Aziz Yıldırım'a FETÖ'cü iması

Enes Kanter Twitter'dan Fenerbahçeliler'in tepkisini çekecek paylaşımlarda bulundu.

Enes Kanter'den Aziz Yıldırım'a FETÖ'cü iması

Aziz Yıldırım televizyon programında FETÖ ile ilgili konuşurken, Gülen'e bağlılığı ile bilinen eski Fenerbahçeli basketbolcu Enes Kanter sosyal medyadan çarpıcı yorumlar yaptı.

Aziz Yıldırım dün gece bir TV kanalında 3 Temmuz dönemi ve FETÖ/PDY hakkında açıklamalar yaparken Enes Kanter Twitter'dan Fenerbahçeliler'in tepkisini çekecek paylaşımlarda bulundu.

Enes Kanter

"ÜÇ BÜYÜKLERİN HEPSİ KAPANSIN O ZAMAN"

Fenerbahçe Başkanı'nın açıklamalarının öncesinde FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Galatasaraylı futbolcular hakkında çıkarılan yakalama kararına istinaden Enes Kanter 'Hazır kapanıyorken 3 büyüklerin hepsi kapansın o zaman' yazıp altına Fenerbahçe veBeşiktaş'ta giydiği formaları paylaştı.

FENERBAHÇELİLERİN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Aziz Yıldırım'ın TV'de konuşma yaptığı sıralarda yeniden sahneye çıkan Enes Kanter arka arkaya 2 paylaşım yaparak Fenerbahçelilerin tepkisini çekti.

"AZİZ YILDIRIM'I SUSTURMAK İSTEYEN VARSA ENES KANTER DESİN"

İlk tweet'inde 'Şu Aziz Yıldırım'ı susturmak isteyen biri varsa Enes Kanter desin. Bakayım ağzını açabilecek mi?' yazan genç basketbolcu bir sonraki Tweet'inde ise 'Aziz Yıldırım'a ve tüm Fenerbahçe camiasına sevgilerimle' yazısının altına Fenerbahçe formalı fotoğraflarını ekledi.

Yorumlar
TREND HABERLER