DİĞER HABERLER

Enes Ünal'a Almanya'dan dev talip!

Bonservisi Manchester City'de bulunan ve kiralık olarak forma giydiği Eredivisie ekibi Twente'de harikalar yaratan genç golcü Enes Ünal, dev kulüpleri peşinden koşturuyor.

Enes Ünal'a Almanya'dan dev talip!

Alman devi Borussia Dortmund, Twente'de harikalar yaratan genç golcü Enes Ünal'ın transferi için harekete geçti.

BILD GAZETESİ HABER YAPTI

Bild'in haberinde Manchester City ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Enes Ünal'ın İngiltere'de çalışma izni alma ihtimalinin düşük olduğu, gelecek sezon için ya yine kiralanacağı, ya da yüksek bir bonservis bedeli ile satılacağı vurgulandı.

Enes Ünal'ın, Borussia Dortmund'un yeni Lewandowski'si olabileceğine işaret edilen haberde Ömer Toprak'ın da yeni sezonda Alman ekibine gelmesine kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

"HER HAFTA OYNAMALIYIM"

Kariyerinin bundan sonraki bülümü için kararını haziran ayında vereceğini belirten genç oyuncu da "Manchester City çok büyük bir kulüp. Ancak ben her hafta oynamalıyım. Twente'de bu yıl harika geçti" diyerek, sürekli forma şansı bulacağı bir takıma gitmekten yana olduğunu ifade etti.

Bu arada, Enes Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak dün akşam Radyospor'a telefonla bağlanarak şu açıklamaları yaptı:

Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor

"AVRUPA'NIN İYİ KULÜPLERİ İSTİYOR"

"Enes Ünal Avrupa'ya çok iyi adapte oldu, çok çalışıyor. Zaten Enes Ünal'ın anlaşması devam ediyor, biz de bu sözleşmeyi uzatmak isteriz. Enes Ünal için 8-10 kulüple görüşüyorum, iyi kulüpler Enes'i istiyorlar. Bunu söyleyebilirim.

Bizim kariyer planlamamız belli, Premier Lig'de ilk 5'i hedefleyen kulüplerde oynamasını istiyoruz. Gelişimi için Hollandaliginin bir tık üzerinde bir organizasyonda oynayabilir. Bizim diğer bir hedefimiz Enes Ünal'ı Avrupa'da tutmak, yaşı ilerlediğinde belki Türkiye olabilir ama kariyerini Avrupa'da geçirmesini istiyoruz. Ayrıca Enes Ünal Milli Takım'a da büyük katkı verecektir."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER