DİĞER HABERLER

Enes Ünal'ı duygulandıran hediye

Milli futbolcu PSV'ye attığı gol sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Enes Ünal'ı duygulandıran hediye

Hollanda Ligi'nde Twente formasıyla müthiş bir sezon geçiren Enes Ünal, sosyal medya hesabından PSV ağlarına attığı golle ilgili bir açıklama yaptı. Milli futbolcu maç öncesi kapısına gelen 4 çocuktan aldığı hediyenin, gol atmasında kendisine ekstra bir motivasyon kaynağı oluşturduğunu ifade etti.

Twente, konuk ettiği PSV ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada takımının ilk golünü kaydeden milli futbolcu Enes Ünal, son 6 maçta 5. kez fileleri havalandırarak müthiş bir istatistiğe imza attı.

Milli futbolcu PSV'ye attığı gol sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Maç öncesi bir grup çocukla yaşadıklarını anlatan 19 yaşındaki futbolcu, kapsına gelen çocuklardan aldığı hediyenin gol atmasında kendisine motivasyon kaynağı oluşturduğunu ifade etti.

Enes Ünal

İşte o paylaşım;

"Dün PSV’ye karşı gol atmak için ekstra bir motivasyonum vardı. Maçtan önce evde dinlendiğim saatlerde hararetli bir şekilde zil çalmaya başladı. Sinirlendim açıkçası. Maç günü tüm süreçleri dengede tutmak gerekiyor çünkü. Dinlenmek de buna dahil.
Kapıyı açtığımda bir grup çocuk gördüm, fotoğraf çektirmek istediler ve uyku sersemi biraz sitem ettim. Bundan 1-2 saat sonra maç için evden ayrılmaya hazırlanırken kapım tekrar çalındı. Yine aynı çocuklar ellerinde çikolata ve bu sevimli kağıtla bekliyorlardı. Rahatsız ettikleri için özür dilediler ve onlar için gol atmamı istediler.
Duygulandım itiraf edeyim. Gerçek ve samimi duygularla verilen bu hediyeler inanın çok değerli. Dün akşam attığı gol takımın ve sevdiklerim için olduğu kadar onlar için de filelerle buluştu.
Teşekkürler Meriç, Serkan, Alejandro, Jeremiah…"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER