1.LİG

Engin Baytar TFF'ye başvurdu

PTT 1. Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Karşıyaka'da Engin Baytar da alacakları için federasyona başvurdu.

Engin Baytar TFF'ye başvurdu

PTT 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Karşıyaka'da Mehmet Akgün'den sonra Engin Baytar da alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

U21 takımı ile antrenmanlara çıkan 2 futbolcudan Engin Baytar, 157 bin TL alacağının ödenmesi için TFF kanalıyla kulübe ihtarname yolladı. İlk yarıda 9 maçta görev yaparak biri Göztepe'ye olmak üzere 2 gol atan Engin Baytar, 30 gün içinde alacağı ödenmediği takdirde tek taraflı fesih ve alacaklarını faiziyle tahsil etmeye hak kazanacak. Karşıyaka'da Mehmet Akgün de geçen hafta 330 bin TL alacağı için kulübe ihtarname göndermişti.

TARAFTARLARDAN SEFERBERLİK

Son 10 haftaya 19 puanla, kümede kalma hattının 5 puan gerisinde ve son sırada giren Karşıyaka'da taraftarlar da seferberlik ilan etti. Bu hafta Süper Lig yarışının iddialı ekiplerinden Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan yeşil kırmızılı takımda Taraftarlar Derneği bir açıklama yaptı. Taraftarlar, maça otobüslerle toplu olarak gideceklerini, tribünde sadece takıma koşulsuz destek verip, kurtuluş meşalesini taşıyacakların yer alacağını duyurdu. Taraftarlar, camia büyükleri, yerel yöneticiler ve milletvekillerini de maça davet etti.

YENİDEN BUCA

Karşıyaka yönetimi, ligde cumartesi günü oynanacak Kardemir Karabükspor mücadelesini Yeni Buca Stadı'na aldırmak için yeniden girişimlere başladı. Yeşil kırmızılı yönetim, kalan iç saha maçlarını taraftar baskısını artırmak için bu statta oynamak istediklerini belirttiler.

Karşıyaka'nın stat konusunda daha önce yaptığı 2 girişim, Buca Belediyesi ve Bucaspor'a takılmıştı. Bu hafta aradaki pürüzlerin çözülmesi halinde maçın Yeni Buca Stadı'na oynanacağı bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER