SÜPER LİG

Erdal Torunoğulları 'At hırsızı' polemiğine katıldı

Beşiktaş'ın dış transfer ve dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, 'At hırsızı' polemiğine katıldı.

Erdal Torunoğulları 'At hırsızı' polemiğine katıldı
Beşiktaş'ın dış transfer ve dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın Cenk Tosun transferi için söylediği "At hırsızı gibi poz veriyorlar" sözüne sert tepki gösterdi. 
 
Bugün TV'de Özgür Sancar'la, Merve Dinçkol'un sunduğu Sporextra Programı'na katılan Torunoğulları, ''Belki de sayın başkan Tabata gibi bir transfer planlıyordu. Öyle bir transfer gerçekleşmediği için bu kadar kızgın diye düşünüyorum. İlk kez böyle bir şeye tanık oldu, bu nedenle şaşkın'' dedi.

MAÇTAN ÖNCE BİZE TEŞEKKÜR ETTİ; MAÇTAN SONRA KENDİ TARAFINA ŞİRİN GÖZÜKMEK İÇİN BU AÇIKLAMAYI YAPTI
Torunoğulları, ''İbrahim Kızıl Türkiye'de ilk kez böyle bir transfere tanık olduğu için şaşkın diye düşünüyorum. Avrupa'da bu tarz transferler yapılmaktadır. At hırsızı çok yakışıksız bir açıklama. Belki de sayın başkan Tabata gibi bir transfer planlıyordu. Öyle bir transfer gerçekleşmediği için bu kadar kızgın diye düşünüyorum. Zaten resmi sitemizde açıkladığımız belgeyle de Cenk ile görüşmede önce Gaziantepspor'dan izin aldığımızı kanıtladık. Maçtan öncede yöneticileri gelip bize böyle davrandığımız için teşekkür etti. Ama maç sonrası başkan kendi taraftarına şirin gözükmek için böyle davranmış olmalı'' ifadelerini kullandı.

DANY İÇİN TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ; AMA DANY İYİ OYUNUYLA KENDİSİNİ KABUL ETTİRECEK
Galatasaray'dan transfer edilen Dany'e de değinen Torunoğulları, ''Dany rakibimizden geldiği için taraftar biraz tepki gösterdi ama iyi oyunuyla kendini kabul ettirecektir. Bizden de Galatasaray'a Sergen, Ayhan ve Gökhan Zan gibi futbolcular gitmişti. Böyle transferler her zaman oluyor'' dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER