DİĞER HABERLER

Erdoğan'dan Naim Süleymanoğlu'nun vefatıyla ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiğini Rize'deki AK Parti toplantısı sırasında öğrendi.

Erdoğan'dan Naim Süleymanoğlu'nun vefatıyla ilgili ilk açıklama

Toplantıda partililere hitap eden Erdoğan, konuşmasının sonunda acı haberi almasının ardından Naim Süleymanoğlu için başsağlığı ve Allah'tan rahmet diledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Dünya ve olimpiyatlarda şampiyonumuz olan Naim Süleymanoğlu, haftalardır maalesef yoğun bakımdaydı. Kendisini hastanede ziyaret ettik. Az önce de rahmet-i rahmana kavuştu. Allah taksiratını affetsin, tüm yakınlarına, ailesine Allah'tan sabırlar diliyoruz, milletimizin başı sağ olsun." dedi..

YAZILI AÇIKLAMA DA YAPTI

 "Olimpiyat şampiyonu, milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun vefatını derin bir teessürle öğrendim. Genç yaşlardan itibaren elde ettiği başarılarıyla spor tarihine adını yazdıran, halter alanında ülkemize gurur dolu şampiyonluklar armağan eden Naim Süleymanoğlu, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Merhum Naim Süleymanoğlu'na Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve spor dünyamıza başsağlığı diliyorum."

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Erdoğan, Twıtter adresinden ise, "Dünya ve olimpiyat şampiyonumuz Naim Süleymanoğlu Rahmeti Rahmana kavuştu. Ailesine sabırlar diliyorum, milletimizin başı sağ olsun" şeklinde paylaşımda bulundu.

Naim Süleymanoğlu'nun son fotoğrafları


 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER