BEŞİKTAŞ

Erdoğan'dan olaylı derbiye ilişkin açıklama: Allah-u alem alkoliktir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Yeşilay'ın ödül törenine katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada derbi hakkında açıklama yaptı..

Erdoğan'dan olaylı derbiye ilişkin açıklama: Allah-u alem alkoliktir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Yeşilay'ın ödül töreninde yaptığı konuşmada Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa maçında yaşanan olaylara ilişkin konuştu..

SAĞLIKLI BİR İNSAN BUNU YAPMAZ : Sağlıklı birisinin bunu yapması mümkün değil, olmaz. Var burada bir şey, burada bir su kaçığı var. Bizim bunu kontrol altına almamız lazım'' dedi.. Bağımlılığa karşı seferberlik çağrısı yapan Erdoğan, "Misafirlerime alkollü içki ikram etmedim. Tasarruf benimse ben de sevdiklerime sevdiğimden ikram ettim" diye konuştu..

Şenol Güneş'in başındaki yaranın en net görüntüsü!

"VAR BURADA BİR ŞEY" : Dün akşamki maçta yaşadığımız hadise... Hep fair play diye konuşuyoruz. Bakıyoruz korner atışına geliyor bir futbolcu, arkadan çakmaklar, bilmem neler atılmaya başlanıyor. Ya ne oluyor? İçeride bir sıkıntı yok. Gayet güzel seyrettiğimniz bir maç var... Ülkemizin en güzide teknik direktörlerinden biri, başına 5 dikiş atılıyor. Buna hakkınız var mı? Yok. Bir kısmı inanın, kişi kimdir bilmiyorum Allah-u alem alkoliktir. İnanın öyle. Çünkü sağlıklı birisinin bunu yapması mümkün değil, olmaz. Var burada bir şey, burada bir su kaçığı var. Bizim bunu kontrol altına almamız lazım. 

Erdoğan'dan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için olay açıklama

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER