GALATASARAY

Eren Derdiyok gol hedefini belirledi

Galatasaray Karabükspor maçıın son saniyelerinde attığı goll takımına üç puan getiren Eren Derdiyok, bu sezon kaç gol atmak istediğini açıkladı.

Eren Derdiyok gol hedefini belirledi

Kardemir Karabükspor karşısında son dakika golüyle takımını galibiyete taşıyan Eren Derdiyok, maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Eren'in açıklamaları şu şekilde;

"İlk maçlar hep zordur. Çok önemli bir galibiyet. Karabükspor'u tebrik ediyorum, iyi oynadılar. Bugün kapasitemizin altında oynadık. . Şans bizden yanaydı, altın değerinde 3 puanla başladık. Futbol böyle ama, 90 dakika sonuna kadar inanacak ve kovalayacaksın"

"15 GOL ÜSTÜNÜ HEDEFLİYORUM"

Galatasaray'dan Diarra ve Caner Erkin açıklaması

"Henüz adaptasyon sürecindeyim. Beşiktaş maçında sonradan oyuna girdim etili olamamıştım zaten belli oldu. Ama hoca bana güvendi. Mücadele etmeyi bırakmadım ve formayı aldım. Takıma alışıyorum arkadaşlar da yardımcı oluyor. Bu sezon hedefimiz kesinlikle şampiyon olmak. Bunun için takım olarak oynamaya ve takım olmaya ihtiyacımız var. Gol sayısı olarak geçen sezonun (15) üzerine çıkmak istiyorum. G.Saray'ın böyle bir forvete ihtiyacı var. Benim gol atmamdan daha önemlisi takımın kazanması."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER