FENERBAHÇE

Ergin Ataman ile Obradovic arasında gerginlik

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve Galatasaray'ın hocası Ergin Ataman arasında sürtüşme yaşandı.

Ergin Ataman ile Obradovic arasında gerginlik

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşırken maç sonunda Zeljko Obradovic ile Ergin Ataman arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Play-off serisinin dördüncü maçını 82-75 kazanan Fenerbahçe, finale kalarak Anadolu Efes'in rakibi olmayı başardı.

Maçın son anlarında Kostas Slaukas'ın üç sayılık basketi süre dolduğu için geçersiz sayılmış, Obradovic ise bu karara itiraz etmişti. Obradovic'in itirazına tepki gösteren Ergin Ataman, maç sonunda Fenerbahçe'nin hocası ile kısa süreli bir tartışma yaşadı.

Zeljko Obradovic ile Ergin Ataman
Fotoğraf: Süleyman ARAT

Maçtan sonrası da iki hoca birbirlerine doğru yürüdü. O sırada Ataman da, Obradovic de birbirine elini uzattı. Ama Obradovic, “Bu yaptığın yanlış” dercesine sol elinin işaret parmağını salladı. 

Fenerbahçe Galatasaray Odeabank'ı devirdi işte rakibi

Sonra iki hocanın birbiriyle diyaloğu iyi başladı ama sonrasında sert ifadeler kullandılar. 

İkisi de birbirine, “Provokatör” derken, önce Obradovic, “Sen provokatörlük yapıyorsun” dedi. Ergin Ataman da, “Sen her zaman provokatörsün” dedi.

İki hoca ayrıldı, uzaklaşırken tekrar diyaloglar yaşadılar. Birbirlerine bağırıp bir kez daha yan yana geldiler.

Ergin Ataman ile Obradovic

Bu kez Obradovic, parmağıyla tribünü göstererek, “Tükürme olayı senin provokatörlüğün yüzünden oldu” dedi. Ataman da, “Ben sizin salondan başımda kaskla çıktım, senin bundan haberin var mı” karşılığını verdi. Sonrasında bir kez daha birbirlerine karşılıklı olarak, “Provokatör” dediler.

Öte yandan Ergin Ataman, yayıncı kuruluşa açıklama yaptığı esnada Obradovic'in yanına geldi ve sarılarak; 'Finalde başarılar' diledi.

ATAMAN VE OBRADOVİC MAÇ ÖNCESİ BÖYLE GÖRÜNTÜ VERMİŞTİ

ATAMAN VE OBRADOVİC

ERGİN ATAMAN'DAN TARTIŞMA AÇIKLAMASI

Ataman maç sonunda yaşananlarla ilgili şu açıklamayı yaptı; "Maçın sonunda özellikle 30 saniye kala Fenerbahçe zaten maçı kazanmıştı. Hırslı bir insanım. Bu şartlarda maçı kaybetmek insanı hırslandırıyor. Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı burada mağlubiyet almadım. Hala ekrana bakın diye itiraz edince kendisine 'Zaten maç bitti neyin itirazını yapıyorsun, bu sefer beni yendin' dedim. Maç sonunda da kendisini kutladım ama '4 yıl sonra beni ancak bu atmosferde yendin' dedim."

Yorumlar
TREND HABERLER