BASKETBOL

Ergin Ataman Senegal uyarısında bulundu

A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, Senegal ile karşılaşacak olan sporcularını rakibe karşı uyardı..

Ergin Ataman Senegal uyarısında bulundu

Filipinler'deki 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Basketbol Elemeleri A Grubu ikinci maçında yarın Senegal'le karşılaşacak A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, "Tek hedefimiz öncelikle Senegal maçını kazanıp, sonra yarı final mücadelesine hazırlanmak" dedi.

Ataman, yaptığı açıklamada, Senegal karşılaşmasının kolay olmayacağını bildirdi. Yarınki rakiplerinin çok atletik oyunculardan kurulu, sert basketbol oynayan ve mücadele eden bir takım olduğunu belirten Ataman, şunları kaydetti:

Ergin Ataman Bobby Dixon'ı suçladı


"Bizim ise bazı sıkıntılarımız var. Özellikle Cedi Osman'ın sakatlığı nedeniyle oynamayacak oluşu önemli bir dezavantaj. Bu yüzden kimse Senegal maçının kolay bir karşılaşma olacağını sanmasın. Rakip takımı iyi inceledik. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Eğer olimpiyat yolundaki mücadelemizi sürdürmek istiyorsak bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Bunun için de her türlü güçlüğün üstesinden gelip tüm enerjimizle mücadele etmemiz gerekiyor. Tek hedefimiz öncelikle Senegal maçını kazanıp, sonra yarı final mücadelesine hazırlanmak” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER