GALATASARAY

Ergin Ataman'dan Olmypiakos yorumu

Galatasaray Odeabank Coachı Ergin Ataman,Euroleague'deki ilk galibiyeti değerlendirdi.

Ergin Ataman'dan Olmypiakos yorumu

Galatasaray Odeabank’ta alınan Olympiakos galibiyetinin ardından Coach Ergin Ataman basın toplantısında soruları yanıtladı.

Euroleague'deki ilk galibiyetini Olympiakos karşısında 89-87'lik skorla alan Galatasaray'da coach Ergin Ataman, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Akıllı oynadık"

Ergin Ataman, ''Bizim için son şanslardan bir tanesiydi. Bugün ilk yarı çok iyi savunma yaptık. Spanoulis’in ikili oyunlarını durdurduk. Hücumda oyunu daha konrtollü oynadık. Akıllı atışlar bulduk. İkinci yarı oyunun kontrolü tamamen bizim elimizdeydi. Özellikle Spanoulis’i durdururken Lojeski ve Mantzaris’in atışları etkili oldu. Sonunda çok daha rahat kazanabilirdik ama maç kazanamama stresiyle inanılmaz hatalar yaptık. Neticede çok değerli bir galibiyet, oyuncularımız kutluyorum" dedi.

Russ Smith hakkında..

Ataman, "Russ Smith genç bir oyuncu. Hayal kırıklığına uğradık bu performansıyla. Yaz döneminde çok ışık veriyordu. Bu hafta da son iki antrenmanda müthiş bir performans verdi. Geçen hafta vazgeçmiş gibiydim ama öyle bir antrenman temposu yaptı ki bugün bir kez daha şans vermek istedim. Mental bir sıkıntısı var. Bu akşam yine faydalı olamadı. Heyecanlanıyor mu bilmiyorum. İleride kadromuzda olmaya devam ederse yine deneriz" yorumu yaptı.

Sinan Güler'e övgüler

Ergin Ataman, Sinan Güler için de övgüler yağdırdı. Ataman, "Sinan Güler her geçen maçta her geçen yıl kendisini geliştiriyor. 32-33 yaşına geldi ama her yıl kendisini geliştiren bir oyuncuya kariyerimde az rastladım. Oyun kurucu pozisyonunu mecburen üstlendi. Onu da müthiş yapıyor. O açıdan tabii ki kendisini kutluyorum. Çok iyi bir profesyonel. İnşallah bu şekilde devam ediyoruz. Bu performansı Türk oyuncular içerisinde gerçek anlamda performans veren tek oyuncu. Umarım milli takımda da aynı performansı gösterir" dedi.

Micov'un sakatlığı

Ergin Ataman, Micov'un sakatlığı ile ilgili olarak da “Micov’un parmağında bağ kopması oldu. Doktoru bu şekilde oynayabileceğini söyledi. Normal bir vatandaş olsa ameliyat olması gerekir. Bu şekilde devam edecek. Sol elde olduğu için büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum" açıklamasında bulundu

Yorumlar
TREND HABERLER