GALATASARAY

Erkan Zengin'e 3 büyüklere transfer yasağı!

Kadro dışı bırakıldıktan sonra adı Galatasaray’la anılmaya başlayan İsveçli yıldız, yönetimin tepkisi ile karşılaştı.

Erkan Zengin'e 3 büyüklere transfer yasağı!

Bordo-Mavililer’in “Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray ne de Beşiktaş’a gidebilirsin” diyerek tavrını koyduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor'da geçtiğimiz gün çözülen Erkan Zenginkrizinin detaylarına ulaşıldı.

Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı bırakılan Türk asılıİsveçli yıldız, sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesini istemişti. Geçmişe dönük alacağı 1 milyon 200 bin Euro’dan vazgeçmesi ve başka bir takıma giderse de 600 bin Euro daha getirmesi istenen Erkan ise fesih sürecini başlatıp yönetimin bu talebine karşılık vermişti. 

Galatasaray Antalyaspor'dan O'nu istiyor!

ERKAN’DAN ‘FESİH’ RESTİ

Tüm bu gelişmeler yaşanırken adı Galatasaray'la anılmaya başlanan Erkan Zengin’in yöneticilerin sert tavrı ile karşılaştığı öğrenildi. Bordo-Mavililer’in “Ne F.Bahçe, ne G.Saray ne de Beşiktaş’a gidebilirsin” demesine sinirlenen Erkan’ın fesih işlemleri için yasal yollara başvurması, yönetimi tedirgin etti. Bu rest karşısında geri adım atan ve Erkan’ın 1.2 milyon Euro’luk alacağını ödemeyi kabul eden yönetim, bunun üzerine oyuncuya af çıkardı.

KADERİ EURO 2016'YA BAĞLI

Habertürk'ün haberine göre; Bordo-Mavili takım ile 2017’nin haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Erkan’ın kaderini Fransa’da düzenlenecek olan EURO 2016 belirleyecek. İsveç Milli Takımı’nın formasını giyen 30 yaşındaki futbolcu burada sergileyeceği performansa göre satılık listesine konacak. Eğer Erkan, turnuvada kendisini gösterirse yönetim para kazanmak için yıldız oyuncu ile yolları ayıracak

Yorumlar
TREND HABERLER