MİLLİ TAKIM

Erkan Zengin'in Türkiye itirafı İsveç'i karıştırdı

İsveç Milli Takımı ile EURO 2016'ya hazırlanan Erkan Zengin yaptığı açıklamalarla ülkesinde gündem oldu.

Erkan Zengin'in Türkiye itirafı İsveç'i karıştırdı

Erkan Zengin'in "Ben Türkiye'de gazetecilerin, milli takım oyuncularını eleştirdiğini görmedim. Bizde ise depresif hava var." sözleri, gazetecileri kızdırdı.

Erkan, İsveç basınında Milli Takıma yönelik yapılan eleştirileri ve umutsuz havayı eleştirirken, "İlk defa bu kadar karamsar bir medya görüyorum. Diğer ülkelere baktığınız zaman Milli Takımlarını yükseltiyorlar. Sadece İsveç'te depresif bir hava var. Avrupa Şampiyonası öncesinde medyanın futbolcuların yanında olması gerekiyor." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'DE HATA YAPSALAR BİLE DESTEKLİYORLAR"

Türkiye-Hırvatistan maçı öncesi terör korkusu

2009 yılından bu yana Türkiye'de yaşayan ve Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor formaları giyen Erkan, "Ben Türkiye'de bir tane bile gazetecinin oyuncuları eleştirdiğini görmedim. Onlar hata bile yapsa destekliyorlar. Böyle yapınca ne oluyor? Futbolcular daha sonra ülkeleri için iyi şeyler yapmaya çalışıyorlar. Burada ise tam tersi." dedi.

"BİZ GAZETECİYİZ"

Erkan'ın açıklamaları İsveçli gazeteciler tarafından tepki çekerken, "Erkan bizden onların amigoları olmamızı istiyor ama kusura bakma Erkan, biz gazeteciyiz" yorumları yapıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER