GALATASARAY

Erman Toroğlu: Artık Galatasaray'da top oynayamaz

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, "Selçuk bundan sonra Galatasaray'da top oynayamaz. Sneijder'in gitme sebebi Selçuk olarak görünüyor." dedi.

Erman Toroğlu: Artık Galatasaray'da top oynayamaz

Galatasaray'ın Avrupa kupalarına ilk defa katılan Östersunds'a elendiği maçı değerlendiren eski hakem Erman Toroğlu çarpıcı yorumlarda bulundu. Galatasaray yönetimini eleştiren Toroğlu, Sneijder'in ayrılışında Selçuk İnan'ın etken olduğunu ifade etti.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"GALATASARAY'IN İYİ OLMA ŞANSI YOK"

"Bu kafa yapısıyla Galatasaray'ın iyi olma şansı yok. Ancak Tudor'la ilgili değil. Size söyleyeyim. Tudor kiralık katil olarak tutulmuş bir adam. Mecazi manada. Tudor, Sneijder'i götürdü ve sonra da kendisi gidecek. Bu kadar basit. Galatasaray'da olaylar farklı boyutlarda."

Galatasaray'da yine Lucescu sesleri başladı

"SNEIJDER'İN GİTME SEBEBİ SELÇUK OLARAK GÖRÜNÜYOR"

"Selçuk bundan sonra Galatasaray'da top oynayamaz. Sneijder'in gitme sebebi Selçuk olarak görünüyor. Seyirciye öyle lanse edildi. Tudor tecrübeli bir futbolcu ama teknik adam değil. Yavru teknik adam. Juventus'ta oynaması onun tecrübeli teknik direktör olduğunu kanıtlamaz. Tudor kötü bir teknik direktör. Östersunds maçında da yaptıkları ortada."

Galatasaray taraftarı kombinesini yaktı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER