SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu: Canlı bomba kıpırdayamıyor

Erman Toroğlu, Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Erman Toroğlu: Canlı bomba kıpırdayamıyor - Sayfa 1

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş-Galatasaray maçını değerlendirdi. Toroğlu birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. İŞTE TOROĞLU'NUN YORUMLARI:

Erman Toroğlu: Canlı bomba kıpırdayamıyor - Sayfa 2

Puan olayı var ortada. Kazanmaya mecbur olan Galatasaray.Beşiktaş öyle değil. Galatasaray’ın tavır koyup, rest çekmesi lazım. Rest çekebiliyor mu ilk yarıda bu önemli. Tudor’a şu soruldu, “Karabük’ten geldiniz. Galatasaray’daki futbolcuların şekilleri sizin planlarınıza uyuyor mu?” dedi.

Erman Toroğlu: Canlı bomba kıpırdayamıyor - Sayfa 3

Verdiği cevap doğruydu. “3-5-2, 4-5-1 falana takılmam, takım olarak başarıya inanırım, takım oyunu önemli” dedi. İlk yarıda top Beşiktaş’ta fazla kaldı. Daha fazla kalmasına rağmen tehlike yaratabildiler mi, hayır. Topla daha az oynamasına rağmen Galatasaray tehlike yarattı mı. Bir pozisyonu var. Maç şu anda kısır.

Erman Toroğlu: Canlı bomba kıpırdayamıyor - Sayfa 4

İki takım futbolcuları agresif, sinir gerici olaylara girmiyorlar. Birbirlerine saygılılar. Faul ya da ters hareket yapan özür diliyor. Beşiktaş-Galatasaray maçları hakem için zor değildir. Pek bir şey olmaz bu iki takımın maçlarında. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 5 yıldızdır. Galatasaray arkadaki 3’lü adamını hiç oyuna sokmuyor.