SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu çıldırdı küfürü bastı!

Erman Toroğlu, Galatasaray - Gaziantepspor maçının devre arasında terör saldırısından söz ederken sinirlerine hakim olamadı.

Erman Toroğlu çıldırdı küfürü bastı!

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray - Gaziantepspor maçının devre arasında, A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamalarda, dünkü terör saldırısından söz ederken sinirlerine hakim olamadı ve "bu bombayı attıran o... çocukları neredeler" diye küfür etti.

Programda Erman Toroğlu, bu saldırının ardından Galatasaray - Fenerbahçe derbisi bile oynansa dostuk görüntülerinin olacağını belirterek "Bugün Galatasaray ile Fenerbahçe maç yapsaydı, stadı yüzde 50- yüzde 50 açarlardı, el ele maç yaparlardı, omuz omuza tezahürat yaparlardı, skor falan unutulurdu. Çatır çatır adres verirlerdi" dedi.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı terör yorumu

"Bizi bölemezler. Biz de vururuz sonunda. Öyle Amerika, İngiltere, Almanya gibi falan değil. Biz pek Suriye'ye falan benzemeyiz." diyen Toroğlu şöyle devam etti:

"Bu kan yerde kalmamalı. Tahmin ediyorum, bunlar içeriden destek almasalar, bu işi yapamazlardı. O polis çocukların orada olması, maçtan önce, maçtan sonra planlamayı almasalardı, bunu yapamazlardı. Bence bu böyle. Bir bilgim yok. Benim fikrim bu"

Erman Toroğlu

"Bu bombayı attıran o..... çocukları nerede?"

Saldırıyı gerçekleştiren asıl isimlerin bulunması gerektiğini belirten Toroğlu, "Maç yorumu yapmayı benden kimse beklemesin. Ben Ankara'da yaşadım, bir şeyleri bilirim. Bu bombayı atanlar değil, bu bombayı attıran o... çocukları neredeler. Bu bombayı atanlar da maşa." ifadelerini kullandı. Program moderatörünün "aman hocam" diye uyarması üzerine Toroğlu, "Affedersin, özür dilerim. Bunu attıranlar, yukarıdaki babalara. O kelime var ya, en tepeye. O atanlar var ya, onlar zavallı. Esas yukarısı var ya, onlara söyledim." dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER