SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu Galatasaray'ı öve öve bitiremedi

Galatasaray - Kayserispor maçını A Spor'da Erman Toroğlu yorumladı. İşte Erman Toroğlu'nun övgü dolu sözleri...

Erman Toroğlu Galatasaray'ı öve öve bitiremedi

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 1. haftasında Kayserispor'u ağırladı. İlk yarıda etkili bir performans sergileyen sarı kırmızılılar soyunma odasına 3-1 önde girdi. Devre arasında A Spor'da Erman Toroğlu yorumladı.

"ARTIK BU TAKIMDA OYNAYAMAZ"

"Tudor takımı idare etmeye başlamış. Takım, Tudor'u idare ediyordu. Galatasaray'da 3-4 senedir futbolcular, hocaları idare ediyordu. Bu değişmiş. Ayrıca Selçuk İnan bu takımda artık oynayamaz. Bu tempoya ayak uyduramaz."

"KEYİF ALAN TAKIM"

"Diyeceksin ki çok mu mükememel Galatasaray? Böyle oynayacak. Düşecek ama tekrar çıkacak. Tek hataları mesafeyi açık tutuyorlar. Amma velakin, inanılmaz derecede top oynarken birbirlerinden keyif alan bir Galatasaray takımı var. Bu elektrik kolay yakalanmaz. Futbolcu grubu birbirine çok uymuş."

"GALATASARAY ÇOK ENTERESAN TAKIM OLMUŞ"

"Bu hafta izlediğim en keyifli ve canlı top oynayan takım Galatasaray. Futbolcular keyif alıyor çünkü. Topu kaptırmıyorlar. Futbol oynuyorlar. Rakip koşuyor ve bu sayede en fazla yorulmazsın. Rakip ise top almaya oynuyor. İnanılmaz derecede enteresan işler yapıyor Galatasaray. Tesadüf mü bilemiyorum ama çok enteresan bir takım olmuş Galatasaray. Bu ne kadar gider bilemiyorum."

Yorumlar
TREND HABERLER