FENERBAHÇE

Erman Toroğlu: Robinho oynamadı kafam karıştı!

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, yine çok tartışılacak açıklamalara imza attı.

Erman Toroğlu: Robinho oynamadı kafam karıştı!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivaspor'un konuğu oldu. Sarı Lacivertliler, ilk yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Mücadelenin ardından eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, açıklamalarda bulundu.

İşte çarpıcı değerlendirmeler:

"İki gündür oynanan maçlara bakıyorum. Küçükler kaçırıyor, büyükler atıyor. Lig de gidiyor. Pazar ligin yüzde 50’si belli olur. Kördüğüm vardır ya hani… Bu kez ipi çektiğinde olduğu gibi bu kördüğüm açılabilir ya da tam kapanabilir. Başakşehir, Galatasaray maçını kazanırsa ligde düğüm çözülüyor. Galatasaray kazanırsa çok bir şey değişmemiş olacak."

Fenerbahçe'nin kapısını Alper Potuk için çaldılar

'Bir takım iyiyse...' : "Bir takım iyiyse dışarıda da içeride de aynı olmalı. Gençlerbirliği maçını gördükten sonra… Başakşehir kazanırsa şampiyon olur demiştim. Talisca, Babel, Negredo… Diğer tarafta Gomis… Gomis’i tut işi bitir. Galatasaray’ı neden kolay kitliyorlar? Rodrigues-Gomis’i kitle. Beşiktaş’ı kitleyemiyorsun. Neticeyi dağınık topçulardan almak gerekiyor. Gençlerbirliği maçında pozisyona girmeden maç bitti. Alsan, köprüyü yarılamış olacak. Başakşehir yenerse, Beşiktaş ile Galatasaray çok farklı bir maça çıkmış olacak."

Fenerbahçe Sivasspor maçı golleri ve geniş özeti

"Fenerbahçe sağ taraftan iyi geldi. Dikkati oraya çektiler, öbür taraftan geldiler. Babel’in pozisyonu gibi. Hemen hemen aynı golü attılar. Aatif, Sivas’ta oynadığı için gole sevinemedi. Hep aynı senaryo. Fenerbahçe bildiğimiz gibi. Göze hoş gelen bir şey yok, ama galip Gelsenkirchen’i ben yersenkirchen diyorum. Fenerbahçe kötü oynasa bile 2-0 olabiliyor. Nasıl oluyor ise…"
İlişkili Haber

Demir Grup Sivassporlu Robinho: 10 dakika oynasam da mutlu olurum

"Fenerbahçe buradan nasıl sıyrılır? Fatih Terim ile Avrupa Şampiyonası’na nasıl gittik hatırlayın? Direksiyon bizde değildi. Fenerbahçe için de benzer bir durum var. Herkes Fenerbahçe’ye çalışırsa Fenerbahçe şampiyon olur. Şimdi direksiyon Başakşehir’in elinde. Onu indirebilirler mi? Galatasaray yanda vites kutusuyla oynuyor."

Samet Aybaba'ya sitem! : "Başakşehir yenerse, önünü açmış olacak. Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanıyla büyük bir fırsatı kaçırdı. Demek ki henüz o kapasitede bir takım değiller. Futbolda gerçekler konuşur. Robinho gibi bir oyuncu dünyada kaç tane var! Bunu neden kullanmadı Samet Aybaba!"

"Aykut Kocaman diyelim ki kaldı ve kadroyu değiştirdiler tabancı gibi 6-7 oyuncu geldi aynı şekilde oynatır mı? Ben Aykut Kocaman'ın hangi takımına baksam hiç keyif almıyorum. Fenerbahçe'nin oyunu mesela Beşiktaş kaybederken bile Fenerbahçe'den iyi oynuyor."

"Fenerbahçe maçında Robinho gibi bir oyuncuyu oynatmazsan benim kafam karışır. Galip geleceksen, Avrupa'ya gideceksen oynayacaksın. Oyuna girince ne oldu Robinho? Kafam karıştı, anlamadım."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER