BEŞİKTAŞ

Erman Toroğlu Şenol Güneş'i yerden yere vurdu

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Gençlerbirliği karşısında rotasyona gitmesini ağır bir dille eleştirdi..

Erman Toroğlu Şenol Güneş'i yerden yere vurdu

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncu tercihleri eleştirildi.

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, deneyimli teknik adamın rotasyon yapmasını eleştirdi.

ROTASYON DEĞİL ATMASYON!

Erman Toroğlu,Sabah gazetesindeki köşesinde şunları yazdı:

Türkiye'de büyük takımlarda son moda rotasyon... Aslında bunun karşılığı atmasyon!.. Yahu arkadaşlar neyin rotasyonu. Futbolcu çok yoruluyormuş, rotasyona giriyormuş. Siz dalga mı geçiyorsunuz ya! Sanki bana Dünya Kupası finali oynuyorlar üst üstü iki maç. Beşiktaş kalecisi Fabri iyi kaleci miyi kaleci ama ukala. Sana ne kardeşim iki kişi düello ediyorlar 30 metrede sen onların arasına girmeye kalkıyorsun. Kaza kurşunuyla yaralanıyorsun, Beşiktaş golü yiyor. Fabri'nin yaptığı futbol ukalalığı.

Peki dönelim Beşiktaş maçı kazanır mıydı? Kazanırdı. Şansı yaver gitmemiş, geçiniz onu beyler. Şu çok net Cenk çok iyi çocuk, yakışıklı, görünüşü iyi. Hadi Gomez'in yedeği oldun, Aboubakar'ın da yedeği olmaya adaysın. Kardeşim sen "Ben ne Gomez'i tanırım ne Aboubakar'ı tanırım" diyebiliyor musun? Futbol şahsiyetini, kişiliğini özellikle de futbol isyanını koyabildin mi bu iki adama karşı? Hayır..

Sonuç şu: Rotasyon, rotasyon, motasyon, patatasyon. Şenol Güneş'in 2 aydır sistemi. O zaman bu Ronaldo, Messi herhalde uzaydan geldiler. Onlarda ne rotasyon var ne patatasyon.

Erman Toroğlu'nun yazısının tamamı için

Yorumlar
TREND HABERLER