SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu Terim La Fontain'den masallar anlattı dedi

Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu Letonya maçını değerlendirdi.

Erman Toroğlu Terim La Fontain'den masallar anlattı dedi

A Spor'da ekrana gelen Takım Oyunu programında Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu Letonya maçını değerlendirdi. Fatih Terim'in açıklamalarını da değerlendiren Toroğlu, "Terim La Fontain'den masallar anlattı" dedi.

FATİH HOCA LA FONTAİNE'DEN MASALLAR ANLATTI

''Fatih Hoca La Fontaine'den masallar anlattı, çok güzel masal anlattı Fatih Hoca çok net ama oradakiler korkuyorlar, niye korkuyorlar biliyor musun? Sorun Fatih Hoca'ya, şunu sorardım, Fatih Hoca diyor ki eski futbolcu arkadaşım; 'Psikolojik olarak futbolcu gol atınca geriye doğru kaçar, bunu engelleyemiyorsun' diyor. Peki Fatih Hoca futbolcunun geriye doğru kaçmasını engelleyemedin; sen Burak'ı çıkarıp Mehmet Topal'ı aldığında takımı biraz daha arkada oynayın demiyor musun?  
 

Futbolda şu vardır; eğer gol yemeyeceksen benim futbol anlayışımda yani top oynarken hep şunu düşünürdük; eğer gol yemeyeceksen topu kalenden en uzak yerde tutacaksın çünkü o top buraya gelene kadar benim defansıma 2-3 yerde hata yapabilir ben veya rakip takım. Ama ben ceza alanına onu alırsam tek hatamda gol yerim. Sen takıma psikolojik olarak geri çekilir diyorsun, oyuncu değişikliğin defans yapın demek.

KENDİMİZİ DEV AYNASINDA GÖRÜYORUZ

Hollanda, dünya sıralamasında 12'inci, Çek Cumhuriyeti 20'inci, İzlanda 23'üncü, biz 46'yız. Biz kendimizi ne görüyoruz? Bizim baktığımız aynalar hep büyük aynalar. Eskiden gençlik parkında vardı, biz giderdik boyumuz kısaydı ama uzun gösterirdi. Aynalar bizi aldatıyor işte buyurun burada. Biz uçuyoruz havada. Sen takıma atıyorsun golünü, 2-3 dakika sonra yiyorsun sabret be! İlk başta da yenemedin, 5 maç oynamışsın galibiyet yok.''

Yorumlar
TREND HABERLER